Cursor

Crossbone Skull

dilluns, 14 de gener del 2013

Pic Blanc per el Tarter

un caldet ben calentet

problemes

neu pols

penultima pujada

bony d'Envalira

Salme amb els Movement

Pic negre d'Envalira

dalt el cim

pujant la carena final

Pic Blanc

Pistolers per el Pas de la Casa

la penya: Eladio, jo,Salme,presi I JJ Padnon

Potser no calia anar a fer el Pic Blanc des de el Tarter, doncs directament del Pas de la Casa el teníem a sobre mateix, però era dia de provar material, els Movement , les Sportiva, les Garmont... era dia de entrenar i fer desnivell és potser per això que varem agafar l’autobús de línea al Pas de la Casa de ben d’hora del matí per dirigir-nos amb aquell fred rigorós cap el Tarter. Al davant teníem un matí de bon dia sense vent i ganes, doncs a partir de mitja tarda els pronòstics és complicaven.
Començarem la primera pujada de uns 900 metres de desnivell, tot pensant en la bona nit que varem passar a la Borda d’Aina a Canillo, aquest cop no varem poder anar al clàssic refugi de Meritxell, doncs en Rafa i parella ens varen dir que havien deixat de portar-ho, és una llàstima doncs era un lloc molt acollidor i feia molts anys que sovint a la temporada d’hivern i fèiem estada, que i farem el temps passa i tot va canviant.
Dalt de la primera pujada fem una parada per re agrupar la penya i fer uns caldos ben calents al bareto de les pistes i superar algunes nafres.
I desprès anar seguint fins l’objectiu fent constant pujades i baixades amb molt bona neu.
I res , en total varen sortir uns 1900 metres de desnivell i 19 Kilòmetres.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada