Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 18 de desembre del 2016

No working on powder days









Cal anar tornant



De vegades cal esperar i estar al lloc adequat per trobar el que mes busques i desitges. Com el surfista que busca el moment apropiat per anar a buscar la onada mes grossa i espumosa.
Andorra la veritat no és que estigui molt be de neu, el sector d’Arcalis en prou feines podrem accedir al Port de Rat i molt malament la baixada cap a Soulcem, sols una mica decent el Catapendis per el coll. La neu els altres sectors molt amunt, potser el millor innivat és el  sector Pas de la Casa Grau Roig...però en fi hi ha dies que per culpa de la neu o potser perquè el dia al final serà rúfol, val buscar alternatives per si mes no estirar una mica les cames.

Provem fer una sortideta per el sector del Tarter, a on la neu la tenen en perfecta estat i anirem pujant cap el Pic d’Encampadana, aquest paladot. Aquí el temps sembla que és vagi tapant  al que decidim provar un sector nou el de Canillo. La baixada és bona i el secor una bona descoberta per quant i hagi mes neu. Un cop a baix, al sector del Forn tornem a posar pells i remuntar, el temps és complica o potser seria millor dit “millora” i comença a nevar. La baixada fins el Tarter boí nevant, esta d’allò mes xalant. Estem contents, ara caldrà esperar a veurà que fara aquesta nevadeta, per dema...estarem al lloc adequat en el moment adequat?



Doncs si!!!




Les bombiers

els del Sorreig

el POW




Enric, el Presi, Gabi, el noi del Montseny, J.j Padnon i Kiko

el Noi del Montseny tastan una mica

J.j Padnon

le Presi

ara si pow-pow

en Lius va dir que caurien 2 dits

le Presi xalant de valent






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada