Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 5 de febrer del 2017

SKIMO per pistes




Cada any que passa les estacions d’esquí dels Pirineus donen mes cabuda a la febre del esquí de muntanya o SKIMO, marcant i senyalitzant circuits perquè aquesta practica cada dia mes nombrosa pugui realitzar-s’ha dins les estacions.
Al sector del Pirineu Oriental les estacions franceses de St.Pere dels Forcats i Eina així com Formigueres son les primeres a oferir aquest serveis, la ultima inclòs te un blog per el tema .http://rando-ski-pyrenees.com/





Les Andorranes ja son mes antigues en aquesta nova visió del SKIMO.


aqui tenim les de Pal Arinsal

I Ordino Arcalis també ens ofereixen unes bones opcions en la practica  http://blog.skitude.com/es/desafios-de-skimo-de-dynafit-en-vallnord/.

Un altre andorrana que aposta fort és Grandvalira https://www.grandvalira.com/ca/esqui-de-muntanya.


 I a Catalunya la pionera és Baqueira Beret. https://www.baqueira.es/noticias/866 .

 Vallter, encara que no te els circuits marcats si que els te en els seus planells de pistes i la ruta principal és la clasica del xalet aquesta molt frecuentada.


En fi cada cop mes s’apunten al carro, a moltes d’elles com és el cas de la Molina i Masella que tants i tans esquiadors d’esquí de muntanya i fan foquejades semblan que siguin les mes reticents, inclos hi ha una normativa municipal de l’ajuntament d’Alp de l’any 2008 que en prohibeix la practica. 






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada