Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 12 de desembre del 2020

Una de les bones en btt per el sector de Parpers


 


Hi ha gent que els anys els van fent i la veritat és que en vers d’anar cap avall van cap a munt, aquí tenim el cas del nostre “avi”, que aquesta setmaneta a fet anys i no diem quants, però quin element!!!.

Alguns diuen : “quan amb faci gran de segur que pillu una elèctrica!!”, “ la elèctrica amb va de meravella, a la meva edat, a on no puc tiro de corrent”, doncs no és el cas del pajarraku aquest, s’ha pillat una maquinorra d’aquelles que fan basarda, si senyor !!! que aprengui la canallada que tiren de corrent.

I be, teníem que celebrar-ho i que millor que una rutilla preparada per el Txubi, quin millor amfitrió.

Sortim de Mataró en xa xara, ji,jis,ja, jas...cap a la Riera d’Argentona, tot fent-la petar i explicant novetats, naturalment el del aniversari al mig de la grupeta.

A partir del començament de Riu d’Ameia, la cosa ja va agafant cara i ulls a partir d’aquí comença el sector corriols per embafar en vers a dalt de Parpers, la cosa comença a agradar.

Un cop trobem la pista de la pedrera d’Òrrius anem a buscar el GR i d’aquí ja comencem la explosiva baixada cap el sector de la Roca, baixada guapota però amb alguns trams d’aquells que potser et faràs la clenxa, això si algun que altre degut al tema mullena del terra, a fotut alguna que altre relliscadota guapa, deixant el culots com ben cagats.

Ja som quasi a baix i travessem la carretera de Parpers, per anar a buscar una bona pujadeta per corriol, que ens portarà de nou cap al sector de Parpers. Aquesta pujada te algunes parts que també se les porta, sobre tot amb el terra mullat, però ens pensàvem que seria mes llarga i quasi no ens hem donat compta que ja som a dalt.

I de nou una bona baixada per corriol, amb els seus passos, també baixada llargota i xaladora.

Quasi a baix, encarem el torrent de l’Espinal, que val a dir que esta força malmès. I res, una gran volta, molt i molt recomanable dins un ambient força feréstec de bosc i vegetació.

Acabament amb birres obsequi de l’Avi, avui mes content que un gínjol.

Penya d’avui: El Seques, Txubi, l’Artur, J.j Padnon, el Salme i jo.


 Ruta de certa dificultat, tan per alguns passos bastant tècnics i exposats a patacada tan en baixada com en pujada, però be si no us veuen, peu a terra i ja esta. Ara els boscos i rieres per on passarem son el milloret de les nostres contrades de ben segur. Uns 35km aprox, una bona matinal.















https://es.wikiloc.com/rutas-mountain-bike/trialeres-per-parpers-62106336

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada