Cursor

Crossbone Skull

dimarts, 7 de febrer del 2023

Escapedeta cap Andorra

 





Feia temps que voliem fer una mica d'esqui en condicions i aquest cap de setmana semblava que teniem dos elelments bons : el temps i la bona neu, de les darreres nevades.

El primer dia i per fer una mica de cames i esquis, ja que inclús per alguns era la primera jornada, anirem cap a ArcalasKa, a on ben segur que trobem bon material. Farem la primera pujada cap a la Punta de Peiraguils (aquest cim ja ha quedat desgraciat per una enorme estructura de ferro, que hi farem).

La segona pujada anirem direcció el Pic d'Arcalis, però la part de dalt i surten moltes pedrotes i ho deixem estar. La baixada de cinema americà per arribar a baix de les pistes.

L'endemà i preveient les cues que ens podem trobar sent diumenge, fem un plantejament de sortideta més curteta cap al Montmalus i pim-pam, però la veritat la neu està millor per al sector d'Ordino.

I res dues sortidetes per treure una mica la ferralla i tot fet amb una bona colla del Sorreig: Txubi, Regina, J.J Padnon, Lo Presi, Eladi, i el Noi del Montseny, l'Angi.








































0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada