Aire de Muntanyes

Blog fet per Xavier Saleta.

Meteorologia

Diferents adreces d'interès sobre les prediccions meteorològiques.

Esquí de muntanya

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Ciclisme

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 10 d’agost del 2024

Sortida BTT Olzinelles ( xitxarra parc)

 




He quedat amb el Noi del Montseny per fer una sortideta de no gaire estona per als voltants del Montnegre, en concret per la zona ombrívola d'Olzinelles a veure en quina mesura evitem una mica la calor o millor dit la xafogor que està fent aquests dies de temperatures tan tòrrides.
Per resumir una mica la ruta, començarem en una bona pujada per anar a buscar ja corriols dins la brolla. La majoria de les baixades a excepció d'uns pocs passos són bastant accessibles i xalem d'allò més, la veritat que per aquesta zona hi trobem molts de corriols i corriolets per traçar baixades. Però bé, les xitxarres amb la calor es van despertant i tot el bosc és una gran cridòria.
Doncs com he dit al començament una sortideta d'un parell d'horetes i ja som a mig matí, quasi de nou a Sant Celoni, però abans d'arribar passarem per la Font de la Pega, amb la seva riera, el seu safareig, les dues basses, els plataners que l'ombra que fan no amagant la calor, i la gran alzina (l'arbre més gran dels voltants de St. Celoni), però ni gota d'aigua, tot esta resec!!! fa molt de temps els veïns del poble venien a venerar les tardes d'estiu, eren altres èpoques quan no feia tanta calor i al conjunt de la Pega hi havia aigua per tot arreu.










I a continuar passant calor