Cursor

Crossbone Skull

dilluns, 6 de maig del 2013

TUSSE REMUÑE 3038m


Molta gent del Sorreig per anar cap a la Tusse Remuñe aquest dissabte. Arribem cap a l’hora de sopar al alberg Pajaro Loco de Castejon de Sos, però primer anem a fer una volta per Benasc per veure com esta el tema material a Barrabes, ja és tot un clàssic.
Tornem al Alberg, per sopar i aviat dormir doncs dema ens tenim que aixecar ben d’hora, val a dir també que aquest alberg ja hi hem fet estada varies vagades i la veritat és que esta molt be de tot, inclòs de preu.
Al mati cotxes i cap a la carretera sense sortida que ens portarà a la vall de Remuñe. Però abans ens deixarem un altre al acabament de la vall de Lliterola per quant tornem.
La primera pujada per bosc no ens calcem els esquís doncs una parella que baixant ens diuen que ja molt de tros de posar i treure, poc rato uns 30’ ,fins que ja encarrilem a buscar el torrent encaixonat que va pujant suaument per la vall. Un cop arribats al Ibonet dels Arenals, que no és veu, és clar, girem cap a l’esquerra per anar a buscar unes pendents mes redreçades vers el Portal de Remuñe, d’aquí seguim l’aresta fins dalt del cim amb esquís. La vista és impressionat per el canto de les Maladetes l’ho que tenim al darrera el Cirque des Crabioules no ho podem veure doncs els núvols estan enganxats en aquella vesant.
Traiem pells i comencem a baixar per l’aresta i enfocant cap el començament del llac Blanc de Lliterola per no tenir que remar. Aquí ja podem començar a palpar el que ens espera, la neu esta primavera però de la bona. Un cop arribats al començament del llac comença la dreta baixada per anar encadenant tubs cada cop mes tiesots, una delícia i el dia ens acompanya.
Seguim el descens sublim fins que la neu s’acaba a pocs metres del bosc i d’aquí 10 minuts a peu i ja som de nou al cotxe.
Bona travessa realitzada per : Jose, Loli, Seves, Ramon Cot, Eladio, l’home del Montseny Benet, J.J Powder,Presi i jo mateix.


torrent de la Vall de Remuñe

Forca de Remuñe

la penya

en Ramon Cot

arribant al Portal


l'aresta cimera

la penya al cim

J.J Pouwder, al fons la vall de Remuñe

Presi en uns girs sobre l'aresta

Eladio Extrem

disfrutant dels torrents de Lliterola

J.J Pouwder encarant la pendent

al fons les Maladetes, Presi buscant la linea

Loli dominant el gir

un dels grans!!Ramon demostrant als Kintus

Jose dominant els carving

sol solet


1 comentari:

  1. Hola gent,Moltes gracies per dur-me per la muntanya amb el cul apretat i sense poder parar be(la parada del fill de puta si).
    sou unes feres ferotges.

    ResponElimina