Cursor

Crossbone Skull

dimecres, 25 de juny del 2014

L'OLLA DE NÚRIA PER FONTALBA.

L’Olla de Núria és anar carenejant  per entre els cims que envolten el Santuari , el Puigmal el mes alt i a partir d’aquí anar fent  camí vent fresat per lloms en un constant puja i baixa, tot anant passant per diferents  cims: pic del Segre,  Finestrelles ,Eina, Noufonts, Noucreus ,Fossa del Gegant, Rocs Blancs, Fontfreda i Pic de la Àliga, tots superant els 2000 metres.
Nosaltres vàrem sortir de Fontalba per anar a pujar primer el Puigmal, lloc a on ens  trobarem amb la colla de Bell Mati de Llagostera i a partir d’aquí  vàrem anar fent tot junts. Era el primer dia d’estiu, però encara vàrem  tenir sort i dalt de la carena encara  i corria la fresca. Un cop a Núria deixem als companys de Bell Mati i continuem cap a Fontalba a on tenim els cotxes.
Km totals 27 i desnivell  2300 metres.
Horari corre-camina  aproximadament  5 hores.
A Fontalba si arriba per pista apta per cotxes des de Queralbs .
Llocs per furgos: a dalt del coll de Fontalba, bon lloc, aigua a una font unes corbes mes avall abans d’arribar. Al aparcament del carrilet de Queralps, al de mes en sota , en el camí de sortida que va a parar a la carretera i trobarem un petit lloc d’aigua, potser no apta per beurà però si per rentar.

Gent de la sortida: Artur, Eladi, Jose, Pere, Neus, Pres i i del grup del Bell Mati que varen acabar: Benito, Laura i Toni.
pujant al Puigmal

Neus

Pere,Neus,Eladi, Presi, Artur,Jose, jo i la Irka al cap devant

baixant del Puigmal

falten els esquis !!


Pere i Neus patinant

Presi

al fons el Puigmal

Benito

Laure del Bell Mati

el Puigmal cada cop mes petit

Beni

sortint de la Fossa del Gegant ja cap a Núria

de retorn a Fontalba

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada