Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 23 d’agost del 2014

LA TORRASSA DEL MORO tour en BICI




Arnau Porta, Regina,Salme,jo i Angel

Dia d’estiu o dia mes semblant a tardor, la nit passada a estat caient una d’aigua que deu ni do, avui però hem quedat per sortir amb bici i el capità Salme ja nomes sortir dona unes instruccions clares: avui hem d’aprofitar la fresca, això vol dir dues coses, que ens hem d’abrigar o que la ruta serà llarga...doncs be era el segon.
Sortim de les planes del Maresme per enfilar cap a la serralada que tenim a sobre per el camí de St. Carles, la fresca s’ha d’agrair i que no i tinguem pols per tot arreu també doncs feia temps que no plovia, això si tenim el que diem nosaltres “fez-fez” que son acumulacions de sorra que costa pedalar. Un cop a dalt a St. Carles anem a mirar si veiem un amic a casa seva...mala sort no hi és, però el seu fill ens dona una mica d’aigua, seguim ja en baixada a buscar les planes del Vallès i d’aquí a Cardedeu, aprofitarem també per anar a veurà uns amics que fa temps que no els veiem.
Un cop formalitzada la visita la cosa serà anar tornant per això anem cap a les dures pujades de la Torrassa del Moro, un cop dalt pugem a la torre per fer una ullada a les serres del voltant i al bar que tenim a sota, doncs si des de fa un temps ja un bar.

Ja solament ens queda tornar, ha estat una bona ruta, que hem aprofitat per anar a visitar vells amics del Vallès.



camins de Cardedeu




dalt la torrassa del moro

23 d'agost, tardor

no és la selva

però quasi

el Maresme tropical





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada