Cursor

Crossbone Skull

dilluns, 2 de març del 2015

Open Vall Fosca 2015

abans de la sortida Maribel i Presi

Pla de Tuberia

la gran cursa

pista cap a sallente

la canal al fons




sortint de la canal cap el primer control



quin equip tan fenomenal!!

dinar de germanor

grande 

segon dia Presi i Benet

canal del Pigolo al fons ambassament de Sallente





la penya tirant a retirada


Presi a la canaleta



L’Open de la Vall Fosca sempre ha sigut sinònim de bona cursa i bona organització, gent de la terra que prepara en el seu territori el millor que ens poden oferir en un bon entorn. Això però algunes vegades no ha pogut ser així, les ultimes dues edicions, la una és va anul·lar  i l’altre quasi. Aquest any però la cosa ha anat per un poquet que  tampoc és pot realitzar, primer per manca de neu i desprès en una setmana, nevada important amb vent fort, la organització de nou va traurà el millor que tenen, el seu personal, i fan caps i mànigues per que la cursa tiri endavant en unes situacions molt adverses meteorològicament  parlant.
Però tenien fe en una finestra de bon temps del dissabte, serien unes poques hores, però valia la pena intentar-ho i ho varen aconseguir, creant un itinerari segur i atractiu per tots els participants, potser si que i varen haver algunes complicacions en la canal per ser tan a prop de la sortida i que en aquest punt és  formes “pelotera”, però així i tot, tota la gent va quedar molt contenta per l’itinerari i tampoc és pot reprotxar, res de res, perquè treballar a la muntanya en situacions adverses, és molt complicat i difícil. Sols dir com vàrem sentir a dir en molts controls:” grandes !!” molt” grandes” tan els organitzadors com tota la penya que va confiar en aquesta cursa de tanta categoria.
I res, per par nostre, aquest cop teníem un equip mixta nou, la Regi i el Benet que ho varen fer estupendament, a mes tenint en compte que ella era la seva primera cursa i tot l’hi venia de nou, com va dir algú : “ heu despertat la fera, això no te aturador ara”.
També menció especial al gran sopar de celebració el dissabte a la nit, tot amenitzat per embotits del Pallars i ratafia Raiers, que algun que altre va patir un “resacon en las Vegas”.
L’endemà al mati ens despertem de nou en ganes de gresca i per treure la bocassa que millor que anar a fer una sortideta.  De nou ens trobem al lloc de sortida de la cursa al Pla de Tuberia, tornem a trobar molta gent amb ganes de fer activitat. De nou cap amunt, el dia és mig rúfol, plovisqueja una mica, però els partes donant mes bon temps al pas de les hores. Aquest cop però un cop a la presa de Sallent enfilem per la canal del  Pigolo que vàrem fer ahir de baixada. Seguim remuntant, som varies  grupetes de gent,  el temps no  millora i optem per la opció segura de anar cap  el Tossalet de la Coma (2782m). Aquí ens trobem vells coneguts i decidim tirar tots cap avall, per  la Pala Portell i la canal guapota que ens portarà de nou cap el Pigolo. Comença a sortir el sol i la calor és fa notar. Tot plegat  una bona sortida per estirar les cames.
Gent que vàrem ser aquest dies: Kiko, Grifo, Regi, Benet, Presi, Lu Marzo , j.J Padnon i jo.
I si aneu per la Vall Fosca un bon lloc d’estada baratet i be : Casa Raons a la Torre de Capdella. Tel 973663171, a mes al costat una petita botigueta que i trobareu de tot, a mes l’embotit és casolà.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada