Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 15 de febrer del 2015

Tot lliscant per la Molina i la Masella






Presi

Maribel



Presi, Maribel i Montero

Sortint del Torrent Roig


S’acosta la Vall Fosca i aquest dissabte volíem anar a fer una mica de metres, a mes el temps no pintava gaire estable per el que decidim anar per el sector Molina – Masella, a mes aquest cap de setmana campionat  D’Espanya a la Crononiu, segur que la cosa estarà a petar.
Per començar ens trobem al Petit Bar de Ribes com altres vegades amb la penya del Sorreig que la majoria han pensat el mateix pla d’anar per el sector de la Tossa d’Alp. És fan plans de sortides és comenten noves jugades i després dels cafès i els lavabos ens acomiadem i anem cap a provar la neu.
Els vendavals de vent han deixat la cosa força tocada per aquests sector, inclòs fa una mica de pena, però el que si que no comptàvem era trobar-nos amb en Miquel Salamó i la Maribel Morilla, coneguts de forces curses i que a més en Miquel gran coneixedor de la zona, doncs va ser monitor durant forces anys de la Molina, ens podria ensenyar-nos nous recorreguts.
És a dir acompanyats de un gran guia que ens va fer treballar d’allò mes, forces canvis,  bones baixades, tècniques de progressió de patinador e inclòs algun que altre pas d’escalada per el mig, ens va fer suar i de valent.  La primera part de la ruta la vàrem compartir amb un xicot de Olesa fins que va dir prou i ja quasi al final en un lloc perdut de la Molina, en el Torrent Roig ens vàrem trobar en Montero que tot just aterrava dels campionats del mon de Verbier.

Resumides comptes, un dia molt explosiu amb molt bona companyia, varen sortir uns 1700 de desnivell, això nosaltres, perquè aquest cop si que teníem que anar a dinar a casa, ells dos seguien fent metres.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada