Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 17 de maig del 2015

Mataró - Montnegre en BTT

Les dues fustes o pali- llos donant pas a les maquines metàl·liques de dues rodes , ja anem veien en les sortides de BTT, cada cop mes esquiadors de muntanya. Aquesta setmana és pot dir que és començaria la cosa de valent i apuntem la ruta cap el Montnegre. Des de el primer moment vàrem poder copsar que la cosa aniria per mal camí doncs tot seria un tira i no afluixa, tenim però una mica de possibilitats de sobreviurà a les envestides, degut a que la parella Regi i Kiku encara no havien anat a mercat i tenien que ser d’hora...que il·lusos!! Al final varen sortir 50km i 1200 de desnivell, quina colla, una mica mes i arribem a les postres.
Anem però a la ruta, sortim de Mataró i ens enfilem cap a la Creu de Rupit i Pi de Buac, el dia és manté i no fa gaire calor, de moment. Baixarem cap a Vallgorguina per corriols que avui hem decidit aventurar-nos i buscar de nous per el sector de la Baga de Can Vilar trobant bons corriols que ens portaran a la Font de la Figuerassa i ja tot baixant fins el poble. D’aquest enfilem per la riera de coll Senís, en principi molt suaument però després en fortes rampes fins el coll, a on ja trobem les marques del GR camí del Nord en direcció a Mataró. Un cop a Collsacreu anirem a buscar l’antic camí del fondo de Can Rosell, un PR arranjat però també força malmès i erosionat per les pluges, que fins a finals del XIX abans de construir la carretera, era el camí ral de pas i la via mes curta entre Arenys i el Vallés, el mar i la muntanya i també una via de comunicació tan per el mercat del dimecres de St. Celoni, com el tragi de carros que baixaven amb la verema de Collsacreu, com també el transport de troncs per les drassanes, aquest últims també varen provocar una forta degradació del camí.
Travessem el bonic poble d’Arenys de Munt  per la seva riera i a continuació anem a buscar el castell de Can Jalpí i ja que ens acompanyen els creadors de la ruta de Bikeride Costabrava  http://www.bikeridecostabrava.com/web/es/, farem el tros final de la seva ruta ja fins Mataró.


Forem:  Kiku, Regi, Salme, J.J Padnon, Toni i jo.



quina colleta del Sorreig

al fons el Montnegre

al loro!!!! Salme

camí vell de Collsacreu a Arenys


BikerideCostabrava


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada