Cursor

Crossbone Skull

dilluns, 3 d’agost del 2015

Nous models esquí de muntanya

Aquest estiu ens esta fent la guitza en tantes onades de calor, que millor doncs que pensar en fred  en hivern i en esquí de muntanya. Les cases comercials ja tenen preparats els nous material de la temporada 2015 i 2016. En faré un petit recull prenen com a base el material mes “light”.

Començem per els austríacs de Atomic, treien un nou model de bota la Backland Carbon Ligh, de 987g i 660€ i les germanes Backland Carbon de 1161 gr i 630€ mes baixadores i un angle d’obertura de 74º. De fustes tenim d’aquesta marca les Ultimate 78 de 980gr i 700€, totalment pensades per la competi.




No ens movem d’Austria i l’altre gran fabricant Dynafit, aposta per els models lleugers de botes i fustes amb els models PDG, botes de 790gr i 600€ i les fustes versàtils en competició i en esquí de travessia de 790gr i 600€.







Anem ara al país de la bota (Italia) aquí i tenim la casa La Sportiva, i de botes és del que parlarem tenim tres models de gran categoria, la primera i numero 1 de tots els models de botes de muntanya la Stratos Cube, que podem dir 470gr i 1700€ !!! mínim pes en pujada, sense vibracions a la baixada, resistent a la abrasió, flexió de 75º, la Syborg, bota típica de competi amb 815g i 670€ i per ultim la Spitfire 2.0, bota de competició i tour, de pes  990gr i 600€.
 Com a fustes cal destacar les RST 2. Ideal per tot tipus de neu a mes de gran manejabilitat en neu compacta en fortes pendents.

stratos cube

Syborg

spitfire 2.0



Rst 2.0



Dels reis de les fustes d’esquí tenim del petit país helvètic els Movement,  aquí tenim molta gamma per elegir, però ens fixem en els mes lleugers com les Rise Pro X Series,  si la bota era la Stratos en fustes aquí tenim una joia, confeccionada en material de F1 e industria aeroespacial, tenim unes fustes per la elit del esquí de muntanya . De bon preu 700€ i de 670gr. Els Big Fish X Series, és una fusta molt polivalent per l’esquí alpinisme i sobre tot molt vàlid per les pujades, de 910 gr i uns 650€. Per ultim els Vertex X Series, ideal per tot tipus de terreny, amb una línia de cotes ideal per adherència en pendents fortes. Pes 1kg i preu sobre els 650€.



Rise Pro X series


Big Fish X Series


 Tornem a la bota de Italia i ara toca la casa Scarpa, que dir d’aquest models que tan d’èxit que estan tenint en totes les botes de muntanya en general, que podem dir en esquí de muntanya que no sabeu: les Alien, 850gr i 650€ (no tenen mitges talles).





I per acabar aquesta ruta ho farem a un altre país helvètic, Alemanya aquí tenim un altre gran casa de fustes d’esquí la Völkl, i la Vta88 lite una gran fusta lleugera i molt eficaç en tot tipus de neu. Ull amb el preu!! 800€ i el pes 1Kg mes o menys. 







I res mes a seguir amb la calor i pensar en blanc.








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada