Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 17 de gener del 2016

copa del mon d'esquí de muntanya Vallnord (Andorra 2016)




Aquest passat cap de setmana al bonic i petit país dels Pirineus: Andorra, és celebra el festival del esquí de muntanya:  la Copa del  Mon, i a on i podrem trobar totes les màximes figures d’aquest esport . Cop cada any hi mirem de ser allà i mirar si podem a prendrà alguna cosa d’aquesta penya de fenomenus.
El dissabte va ser un dia força problemàtic i el espectacle que tenia preparat la organització en el itinerari, se’n va anar en orris, degut al mal temps que hi feia, però organitza un esdeveniment  com aquest significa tenir al darrera una gran organització que sap en els moments dolents i advers treure de seguida un nou traçat i assegurar l’espectacle tan per els corredors com per la gentada que bo i fent mal temps varen poder veurà una cursa super potent. Però dins de tot el pronòstic el vent és va comportar i algunes estones de sol ens varen poder deixar veurà l’immens paisatge nevat de la Coma d’Arcalis i fluir de les primeres esquiades d’aquest any de “pow-pow”.
Diumenge tot el contrari, solet i sense vent, però un fred ben viu això feia mantenir una qualitat de la neu en perfectes condicions, que vàrem poder tastar per el sector d’Arinsal.

En fi, els resultats no els explicaré, però el resum seria : una bona festa del esquí de muntanya mundial, una excel·lent organització i res mes ...be si que hem de millorar si els volem agafar..(és conya).



Penya del Sorreig: J.j Padnon, Lu Marzo i Regi



Regi obrin traça




Kilian  i Michele Boscacci (ITA)

ullades de sol

pow-pow

Sector del Saloria desde el Pic del Port Negre

la primera del vertical race: Laura Orgué

arribada femenina Emilie Forsberg segona

Laetinia al terra



la primera Andorrana Inka Belles

Killian


Laetinia Roux i dos coneguts

Laura Orgué

Emile Forsberg








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada