Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 20 de gener del 2019

Montmalus i altres




Seguim estan secs de neu, aquesta ultima setmana alguns floquets han caigut a les muntanyes, però la cosa segueix estan fatal, els mes radicals però ens obstinem a deixar de buscar itineraris adients per fer alguna que altra cosa, esperant el que diuent que la propera setmana, si que si, que nevarà en ganes, a veurà si és veritat !!, de moment ha nevat mes al Montseny aquest diumenge que als Pirineus.
Doncs, be aquest dissabte, després de fer una bona estada al ja clàssic Xalet Refugi de la UEC de la Molina, amb els simpàtics i agradables parella de guardes, i com no, ham un bon sopar i uns licors al bar, el dissabte doncs com deia, estem tots amb un fred que pela a peu de pistes de Grau Roig a Andorra, per intentar fer quelcom de profit. Començarem la ruta tot pujant cap el Bosc de Moreto per escalfar una mica les cames. Un cop dalt, primera baixada cap el “bareto” de pistes de Pessons, posem pells i creuem el llac que esta geladot. Per aquest sector la neu encara esta pols suposem de la darrera nevadeta, deixem el cercle de Pessons per anar a buscar una carena que separa aquest cercle amb la vall que puja al Montmalus, per aquest sector ja trobem força gent, anem pujant cap el coll a on deixarem esquís i posarem grampons ja fins el cim.
El vessant sud esta força tocat de neu i és quasi impracticable fer quelcom, tornem a baixar, trèiem pells i cap avall que fa baixada, la neu encara sort esta força be. Un cop a baix a pistes tornem a posar pells i encarem cap el Cercla d’Envalira i anem pujant cap el Roc Blanc per fer la ultima pujada del dia. La baixada la fem per pistes per tornar a la base de l’estació.

Be, anem fent mes o menys ens anem sortint, aquest cop han sigut uns 1400 mestres de desnivell amb la bona companyia de la Regina i els ganàpies: Txubi, J.j Padnon, Lo Presi, el Noi del Montseny i el bicicorriolaire Albert.


pujada al Moreto al centre el Montmalus

estany de Pessons






coll de Montmalus





cap el cercle d'Envalira


Roc Blanc




Esperem novetats la propera setmana.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada