Cursor

Crossbone Skull

dilluns, 23 de desembre del 2019

Cap de setmana ventos per AndorraBe s’acaba l’any i després de uns episodis de nevades que vàrem tenir per novembre, han vingut una sèrie de factors com la pluja, el vent, les variacions de temperatures, que han deixat un panorama una mica perillós a la muntanya i on caldrà en els propers dies seguir de ben a prop com és va comportant el mantell nival.
A Andorra, potser esta millor que la Cerdanya, però és a partir dels 2200 quant la cosa esta una mica millor, carenes i colls bastants gelats i la neu tant la podem trobar humida pesada com crosta, en algun lloc ben buscat com per el sector del Tarter i situats per el Pic d’Encampanada, vàrem trobar bona neu entre el bosc, mes a munt la cosa estava molt tapada, és una bona opció doncs per aquest dies tan estranys.
El diumenge en el sector de Pal, ens varen despertar les explosions  provocades per fer caurà els allaus, tota la nit va estar plovent, a alçada va ser neu, però el vent va fer moltes destrosses. Per aquest sector la cosa esta mes gelada que per el Tarter.

Be doncs després d’aquesta petita informació, Bones Festes i  Bones Traces.


1 comentari:

  1. Bé, gràcies per la informació.
    Mirarem d'anar fent mentre no ens arriba una bona pertorbació que ens retorni les bones condicions al pirineu

    ResponElimina