Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 7 de novembre del 2021

Tot corrent per els boscos de Milany




La nit ha sigut molt freda, ha costat l'ho seu sortir dels sacs, però un cop el foc fet i l'esmorzar a punt tot comença a canviar a poc a poc.
El Presi sempre ens té a punt, com cada any, una bonica sortida per als seus territoris, una sortida per fer-la tot corrent, sempre la prepara per a la tardor per gaudir dels boscos en la seva esplendor de llums i colors.
El dia s'aixeca molt clar i fred, però no tardem a entrar en calor, potser hauríem d'haver deixat roba a la casa i no haver menjat tantes castanyes, això últim ho paga el nostre estómac. Corre per aquests boscos és  anar a gaudir de tot el paisatge que ens envolta, muntanyes de prop i de més lluny i boscos humits, les sabatilles plenes de fang, merdes de vaca i fulles fan tot un conglomerat. Els bassiots estan gelats, al fons el Pirineu amb una mica de neu, correm, però placidament a un ritma com el de les fulles que van caien a poc a poc, inclòs l'Anna, la campiona de la Burriac Extrem avui esta com endormiscada, potser millor per nosaltres, que no fem tant el penolis.
Una bonica ruta, plena de racons i sense compartir amb ningú més, boscos de tardor, vermells, grocs i algun que altre cabirol espantat. Potser sí que això és el que verdaderament busquem quan sortim a estirar les cames. Gracies Lo Presi, una ruta meravellosa.




bauma del Burbau








la Cau


font del Oví








pujant al Castell de Milany





bauma del gitano



la fageda de Milany


cap al Morro del Quer





casa de Milany



 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada