Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 13 de febrer del 2022

Tot corrent cap el Poblat Ibèric de Céllecs

 


Poblat Ibèric de Céllecs





Entre que fa mesos que no neva, que la neu està fatal, que la "gasofa" està pels núvols, que estarà tapat i tot plegat anem per aquí a prop a fer una estiradeta de cames i avui anirem, ni més ni menys que amb el "Carter de La Roca", que ens vol ensenyar tot un munt de corriols, tot passant per dolmens, boscos encantats, pedregals i moltes coses més.
Farem una pujada llarga, però d'aquelles que es fan bé, cap a Céllecs per arribar al Poblat Ibèric, el més gran de tot el Vallès Oriental.
Un cop aquí, tindrem una baixada, molt i molt llarga, però d'aquelles que cal anar molt amb compte i un cop sembla que ja hi siguis, de nou un altre bona pujada, sort que més curteta.
En resum farem 20 km, però la veritat sigui dita per ser la primera sortida de tirada llarga, ens ha sortit prou bé, contents d'haver descobert moltes coses dins la brolla i el bosc.
Cal dir també, que havia de venir un altre guia de la zona, Eladi, però quan anàvem a començar ens va trucar dient que s'havia adormit.... potser encara sort si no amb aquest fem el doble de kilòmetres, escalf i una abraçada.


































0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada