Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 27 de març del 2022

Bona la fet la llevantada a Vallter



Són les 9 del matí al segon aparcament de Vallter, ja una boira que no es veu res, a més cau neu granulada. Tots a dins la furgo explicant anècdotes vàries, estem esperant la finestra de bon temps que diuen que serà a partir de les 10, i com nosaltres un munt de penya que espera ansiosa dins els cotxes.
Per al sud  comencem a veure la finestra, s'està obrint!!!, sortim i com nosaltres tothom, com un tret de sortida d'una cursa. Fina ara no  havíem pogut veure, quin paquetot més bo que ja per Vallter!!
Anirem a buscar una pujada per al bosc que feia molt i molt temps que no fèiem, comença a sortir el sol i la caloreta. Anem solets i gaudint del paisatge nevat, i ja un munt de gent per tot arreu, menys per on anem nosaltres. 
Arribem al cim, i es comença a tapa de nou, deixarem les coses que volíem fer i començarem a baixar, el sol no ha escalfat prou i la neu la trobem de totes maneres i gustos, però bé amb trobat la bona finestra per poder xalar del mantell nevat en totes les muntanyes del sector, al fons veiem la zona del Costabona ben tapadota i pensem amb els amics els Pesch, sempre arriscant, una abraçada!!
I bé res, avui hem anat un grupet, alguns que feia temps que no veiem i també amb trobat molta gent coneguda, hem xarrat molt i hem rigut molt més, que més volem nois.
Un record a les parelles, el Santi i la Pepi i la parella que fa tants i tants anys que ens trobem a la muntanya de la colleta de Sant Cugat..... ah! i al Jair Domínguez i companys," qui és el loku ara?"

Gràcies a tots els que heu vingut i compartit aquests bons moments: al Xaval de Camprodon, a Lo Presi, el Txubi, al Seves, al noi de Boí l'Albert, que esperem que torni a compartir amb nosaltres sortides.



el bosc encantat


per aquí, no passa ningú


al fons el Pastuira


el Gra de Fajol i al fons a la dreta el Refu








cim


Quina colla!!!, esteu a totes, que grans!!!,si,si aneu rient...


l'Albert, feia fred i gana, amb el Seves


Lo Presi ( a les baixades si  neu a fons, em quedo sol amb la màquina a la mà)


el Xicot de Camprodon











 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada