Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 12 de juny del 2022

Mes de 30 graus i Volta al Moianes en BTT


 trobar una bona font en aquesta època de sequera és una joia



L'amic Salme ha deixat per uns moments el territori de Camprodon, per endinsar-nos a la bonica comarca del Moianès i per això ens ha preparat una bona volta per fer-la en btt... si ja ho sabem els nois d'Esquí Montseny fa uns dies i varen fer una ruta per aquí, però sembla que es vol deixar el llistó una mica més alt.
Tenim el track que fa uns dies el nostre home ens ha enviat, però a última hora fa una rectificació i n'envia un altre, cosa que fa que la penya es faci una mica d'embolic, per sort alguns ja són a dormir o al Primavera Sound.
Mati de dissabte i ja ens trobem tota la colla a Collsuspina, comencem la ruta, la primera part fins a Moià, bastant rodadora i baixadora, un cop sortim del poble la cosa es comença a enfilar i la calor va "increixendo" .
Paradeta al Molí de Brotons, a on  hi ha  una vaca que com embogida surt de l'aigua i ens comença a perseguir, en Salme es parapeta amb la bici, la vaca però segueix corrent i ara va cap al J.j Padnon, però aquest xaval sembla que ha fet molts correbous i surt corrents per entremig dels camps com posseït.
Deixem la vaca boja i seguim la ruta, la calor va pujant de to, algun membre del grup comença a estar en aquell estat que comença a veure "l'home del martell", com es diu en l'argot ciclista. Però ja queden pocs kilòmetres, llastima que seran de pujada, entrem doncs en terreny perillós i ja quasi no tenim aigua, a més aquest sector la ruta va per una zona sense arbres.
Sekoies en estat quasi de cop de calor, passa per una masia i un bon senyor l'hi dona una bona aigua frescota que el farà recuperar una mica els pocs kilòmetres que falten.
Per fi a les tres de la tarda ja som a Collsuspina, i la preuada font a on quasi ens i posem en pilotes.
Tots els llocs de poder menjar ja estan tancant o estan plens, tirem cap a "Quatre Camins" de Tona, feia molt de temps que no hi posàvem els peus i la veritat, molt bé, el servei molt simpàtics i atents, el menjar bo i decent.
Doncs si, bona jornada de calor, però una molt bona ruta i una molt millor companyia, gràcies al guia Salme per portar-nos a descobrir aquesta zona.
Tornem cap a casa, de lluny veiem la silueta del Montseny, pensem que la colla d'Esquí Montseny deuen acabar tot just de dinar i ja preparant una planxada d'orella al sofà.

Total 50km i quasi 1000 metres de desnivell positiu amb unes temperatures de 30 a 35 graus.



Penya del Sorreig: Salme, J.j Padnon, Sekoies, Antonio i jo.



Moià al fons

















tram d'smooth rock





la vaca boja en plena acció


Moli de Brotols


















 
I que coi!, aquesta setmana va passar per BCN, l'amiga Amyl i el seu grup The Sniffers uns australians molt punkis, si penya, menys regueton, trap i altres merdes. Va us deixo un tats.


1 comentari:

  1. Dons si Xavi, uns aixequem l'orella del sofà atents a les teves piulades i altres per ses illes posant-se més moreno que el negre de whatsapp

    Felicitats per la ruta a tota la penya del Sorreig i petonassos

    ResponElimina