Cursor

Crossbone Skull

divendres, 11 de novembre del 2022

Valles Oriental Circular Gravel

 Moltes coses varen passar el passat dissabte a la sortida BTT matinal per als voltants d'Argentona - Cabrera i Òrrius. Ens trobem al Parc Central de Mataró com molts dissabtes, aquest cop, però no sabíem el que ens presentava el destí. En principi algú ja va trepitjar una merda tan sols arribar, sinònim de sort o més aviat mala sort?

Per un altre canto, ahir vingueren els dos germans Mola, l'Anna Regina i en Joan. Ja a pocs kilòmetres de la sortida punxant els dos a l'hora, comença doncs la mala sort. En un moment donat la Regina es clava un tronquet a la cama, però aquest està incrustat com una fletxa de mal treure, però per sort tenim el nostre cirurgià de torn que porta sempre estris a sobre, en Borromeu (Txubi). Per sort no ha sigut res important i podem seguir. En un altre moment donat de la sortida el cirurgià Borromeu cau en una pujada.
A causa de tots aquests ensurts, decideixo el diumenge fer meditació.VOLTA PER AL VALLÈS ORIENTAL GRAVEL TROPHY.


Cada any la penya de Cardedeu, fan la: Bürregüs Gravel, una marxa de curta distància per als voltants del Vallès Oriental. Nosaltres farem la ruta fent algunes variants, sobretot per no anar per al sector del Congost i evitar fer alguns polígons industrials.

Sortirem doncs de Cardedeu, sempre per bones pistes amb una tònica de pujades i baixades entre camps de conreu i boniques masies que anem trobant. El dia és clar i fresquet, al davant el Montseny, el Sui, Turó de l'Home....

Alguns trams seguirem el GR 97, per anar cap a Sant Antoni de Vilamajor i res anem fent una circular plàcidament per passar per Llinars del Vallès i Cardedeu.

 Una ruta molt guapota, en un territori ple de gravaleros. I si m'he tret del cap tots els mals moments del dia d'abans i ara sí que podré dormir més tranquil-lot.

bona pista amb constans pujades i baixades


ermita de Sant Hilari
al fons el Montseny
Can Gol


Can Pujades
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada