Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 11 de novembre del 2023

Sils - Fornells de la Selva - Sils. Ruta Gravel.


 

https://www.wikiloc.com/gravel-bike-trails/sils-fornells-de-la-selva-sils-152848248


Aquest matí anirem cap a la comarca de la Selva per fer una circular, que ens dura a les portes de la comarca del Gironès i en concret a Fornells de la Selva.

Deixarem la furgo a l'aparcament davant de l'estació de trens i punt de partida dels itineraris dels Estanys de Sils i començarem la ruta amb una mica ja de paisatges de tardor, això si tot està molt i molt sec.

Avançarem doncs direcció nord, per bones pistes rodadores que ens fan menjar kilòmetres ben ràpids, el dia s'ha aixecat ben frescot i rúfol, sembla ben bé que tingui que ploura. 

L'itinerari o itineraris, ja que n'hi ha més d'un que passen pel mateix lloc, seran: la Via Augusta, una part de circuits de bicicletes de la Selva, un tram de la Via verda de Cassa de la Selva a Fornells i també la ruta de BCN a Girona 103 o també dita "Ladies and Gentlemen Gravel Ride), ja veieu una autopista bicicletera cap a Girona.

Rieres seques, el riu Onyar sense aigua, camins i corriols amb fulles ben seques, pollancres ben alineades donant cromatisme al paisatge i al fons, ben al fons el Pirineu una mica emblanquinat.

Passem per Riudellots de la Selva i ja som a tocar de Fornells de la Selva, on pararem per treure roba, perquè ja ha sortit el sol i la calor de cop i volta ha arribat.

De Fornells, ja començarem a donar la volta en direcció sud, ara tenim ben bé a vista el Bassegoda, les Guillaries, el Montseny que ens aniran acompanyant la resta del trajecte. 

Encara, però ens queden uns quants poblets per passar i que de lluny albirem pels seus campanars: Salitja, Vilobí d'Onyar. Ja som a tocar de Sils, passem per l'església de St. Eulàlia de Vallcanera, i una mica més endavant passem per les Mallorquines i ja està, de nou som al punt de sortida.

Una bonica matinal per gaudir de paisatge i omplir els pulmons d'aire fresc.







Via Verda de Cassa a Fornells




St. Eulàlia de Vallcanera






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada