Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 21 de gener del 2024

La nevada que no va ser, amb la gent del GMA


Lo Presi, Sergi, David, Su, Txubi Seves i Regi falta Niko que s'incorpora més tard


No va tornar a ser la nevada tan esperada, a més aquesta setmana ha plogut i amb ganes. Ens pensàvem que trobaríem neu nova i va ser que no, però les ganes hi eren, és clar!!  En principi els plans eren uns, però veien com estava el tema vam tirar per al segur i la veritat veient el paisatge pelat, encara vàrem fer unes bones baixades, en total tres i o prou!!, amb una neu del tot resultona, però sembla que el tema es va acabant tal com pintant les calorades de la setmana vinent al Pirineu.
Resumits comptes, una bona sortida una mica en pla curset, perquè venien dos nois nous del GMA als que sembla que els va agradar la cosa i que segurament ja fitxarem. Un molt bon dia i el que us he dit, encara dins de tot vàrem poder guardar la roba, tal com està el panorama que hi tenim als voltants, tant al Pirineu Oriental, Capcir i Arieja.
No sé quan podrem tornar a fer la següent sortida o haurem de guardar els esquís, el temps meteorològic ho dirà, però ai las!!!. I sí, en total, tant de fer pujades i baixades varen sortir uns 12 km i 1000 metrillos, no està malament . 






















I res, tornem al Maresme tropical i les noves espècies que trobem al bosc:



PD: donar les gràcies a tota aquella penya que va amb EBikes i els trobes per als corriols i s'emprenyen perquè vas a poc a poc i no els deixes passar, una abraçada i escalf a tots ells.



 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada