Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 4 de febrer del 2024

Circular als Carcaixells d'en Dalmau



Avui anirem al Baix Empordà, al Massís de Cadiretes a la zona protegida dels Carcaixells d'en Dalmau. Ens trobem doncs en una zona molt peculiar a on afloren una seria d'agulles granítiques ben escarpades que estan situades en diferents agrupaments en tota la zona.
Farem una ruta circular on passarem per la majoria d'aquest anomenats " doms", per pujar a ells o farem fent servir cadenes, cordes o en fàcils grimpades que ens portaran als seus cims, a on de cadascun tindrem unes bones vistes, ja sigui cap al mar, a les Gavarres o al Pirineu al fons ben pelat de neu.
Comencem la ruta amb uns deu minuts de fresqueta, però ja de seguida pantalons curts i samarreta, això que estem a principis de febrer!!!, quin horror per favor!!!. La ruta no és difícil, però tampoc cal badar, a més els constants puja i baixa per anar fent doms, al final arribant a donar aquell punt que les cames comencen a fer-se notar.
Pràcticament tot serà corriol i com ja he comentat pujades i baixades cap a : Roques Bessones, Roca Ponça, Roca Llisa, el Montclar, Puig de Sant Baldiri, Puig de Cols, Puig Bassart, Puig Vidal, Roca dels Moros i sense oblidar la pujadeta al Castell de Solius.
Res, doncs, una gran ruta d'un matí ben entretingut, per acabar amb un gran arròs a l'Hostal Barnes de Sta. Cristina d'Aro, que va ajudar a acabar-nos de rebentar, aquest cop però d'estómac.
























https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/circular-als-carcaixells-den-vidal-160244687
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada