Cursor

Crossbone Skull

dimecres, 1 de maig del 2024

1 de Maig a Vallter
El que no ha caigut en tot l'any està ara a Vallter. Tenim moltes ganes d'anar a mirar com està tota la zona, però els pronòstics del temps no donant gaire marge, en principi fins al migdia la cosa es pot aguantar.
Però carai!!, arribem al primer aparcament i la cosa està força tapada, res farem el que bonament puguem, total hem vingut a fer una matinal per estirar les cames.
Val a dir, que la zona sembla una gran trobada de gent d'skimo, tant a l'aparcament de baix com el de dalt.
Comencem a pujar, la primera rampa està bé per pujar, però per baixar haurem de treure els esquis, però a partir d'aquí ja trobem un bon tou de neu, molt humida.
Pujarem fins Marmotes i aquí veient que la cosa no pinta bé, trèiem pells i baixem per les pistes cap a l'estació. Tornem a posar pells i remuntem direcció cap al refugi antic, però un cop a la carena del Puig dels Lladres, trèiem pells i baixem per la zona dels Racons. Cal parar molta atenció perquè en cada gir, és forment unes boles de neu humida que van rodolant i cada cop es fan més grosses, així doncs havent de fer la baixada força separats.
I res, fem la baixada final i com per art de màgia, el cel sobre i surt un bonic sol. Potser les prediccions eren una mica diferents, ja que ara havia de fer molt de mal temps.
Però bé, una bonica matinal amb paisatge ben d'hivern que encara pot aguantar uns quants dies si no fa molta calor, que voleu més que un final de temporada sense fer gaires kilòmetres i al costat de casa.
Com a punt final, cal dir que per tots els sectors hem pogut veura moltes esllavissades de neu humida, al Gra de Fajol hi ha un tall que ha escombrat tota la pala que va a parar al Coll de la Marrana.Refugi d'Ulldeterprimera baixada per pistes 
el Gra de Fajol que treu el nas


baixada cap als Racons


al fons esllavissades del Gra de Fajol


part final de RaconsSortida realitzada amb els amics Rivers (Lius) i Seves.
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada