Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 8 de setembre del 2013

Per el Penedès BTT


L’home de la temps havia pronosticat que el temps s’aguantaria fins l’hora del vermut, la ruta el càpita l’ha havia escurçat de 50 a 30 Km, per no llepar, però solsament sortir de Mataró que ja queien les primeres gotes fora del cotxe, la cosa pronosticava malament.
La zona que aniríem a descobrir era el Penedès lloc de vinyes i cava, que en aquests moments es troba en plena verema.
Deixem els cotxes i ja sobre les dues rodes comencem a trobar unes fortes rampes que no donant peu a un previ escalfament i tot seguit ja comencem a entrar al terreny que ens havia preparat el càpita de zona Artur i que podríem esperar d’un xaval com aquest? una ruta del tot tècnica tota de corriols pedregosos tan de pujada com de baixada, els ulls sempre posats al terra, solsament la flaire del fonoll, el romaní i la farigola ens feien obrir els sentits, el demes, bosc de pins i núvols amenaçadors per tot el cel, poques vistes, sempre amb l’ai al cort per una ensopegada, els kilòmetres molt lents a passar doncs tot recaria el seu temps, els passos trial-lers eren demolidors, ja falta poc per el vermut, les primeres gotes que cauen i Salme en un pas decisiu a pocs kilòmetres de l’arribada és fot una forta gardela i ensopega contra un roc en tot el costellam, senyal d’alerta !! tots quedem una mica cagats per a veure com evoluciona, desprès de passar un temps és torna a posar sobre la bici, però és hora de no fer broma, J.j mira el Gps i busca una ruta pistera per acabar el 3 km, la pluja comença!!
Hem arribat als cotxes, el Salme el tenim tocat, però és veu en cord de venir al dinar a les Caves a prop de Sant Sadurní.
M’entres roseguem a fora cau la de deu, a dins el cava ens comença a fer efecte, però tenim que tornar, algú a urgències, ha estat una sortida intensa, dura i guapa, una bona ruta de l’Artur als territoris del cava.
Hores d’ara podem donar la bona noticia que en Salme, sembla ser que no te cap costella trencada, ara a recuperar-s’ha del talagaso.
terra de vinyes


Eladio

J.J Padnon


Benet


Artur

Sekoies


Salme

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada