Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 15 de setembre del 2013

ROLLER ESQUÍ AL MARESME

Pujant Parpers

el mestra Angelo

2º dia, amb tot el material

pujant Orrius


Sant Bartomeu

L'Angi sort del suport!!

ostres no!!! els bessons


Aquest dissabte l’Angelo amb proposa anar a fer un tomb amb els roller, la veritat és que és el primer cop i la cosa en fa força gracia.
El passo a buscar amb la furgo i ens plantem a les afores d’Argentona, d’aquí primer en pla per anar agafant contacte amb el tema i ja seguidament anem per la cosa seria pujar cap al Coll de Parpers, la veritat és que a mesura que anem pujant sembla que estiguem fent esquí de muntanya però per carretera, bones sensacions en tot moment, ja començant a entrar les ganes de neu, la carretera esta plena de ciclistes que queden una mica perplexos al veure’ns, anem tirant, trobem un veí amb una pajara parat a la cuneta l’Angi ens passa amb la bici i ens fa unes fotos ja som a dalt del coll. Traiem esquís i ja tot corrent cap el camí roma de Parpers cap Argentona. Un cop a la furgo, decidim anar a fer una mica de cames per el polígon.
A estat divertit i quedo amb l’Angelo per l’endemà.
Diumenge, el dia s’aixeca rúfol i plovisqueja, segurament l’Angelo s’ha quedat a planxar l’orella, decideixo anar a provar.
Surto amb la bici amb l’Angi amb tot a sobre fins Argentona, aquí deixo la bici i segueixo corrents cap a la sortida del pobla a on m’espera l’Angi per fer el canvi de sabates, aquest cop aniré cap a Orrius, l’Angi amb farà de suport, poca gent per la carretera, sols ciclistes, arribem a Orrius i seguim cap a Sant Bartomeu, a la sortida del pobla ens trobem una tropa de ciclistes de muntanya que sentim que diuen que ahir varen veure dos que feien el mateix a Parpers, érem nosaltres!. La boira i el xirimiri van calant, arribem al coll, trec els esquís canvi de botes i la suport s’emporta el material, a mi en tocarà ara  corra cap el castell de Burriac i Argentona a recollir les bicis.
Molt bona activitat la practica del roller, sobre tot per la gent que fa esquí de muntanya o fons, doncs treballes el cos com si estiguessis fent l’activitat d’hivern.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada