Cursor

Crossbone Skull

dilluns, 25 de novembre del 2013

MOLINA - MASELLA-MOLINA

neu xunguelis

pista ben nevada


corriol per bosc


El Noi del Montseny

jo i Benet, foto del Presi

Niu d'Aliga


Aquest cap de setmana no donaven gaires bones perspectives per fer la primera toma de contacte amb la neu, vents forts, núvols , boires...però el neguit ja hi era, això que aquest any varem acabar la temporada per juny cosa que feia temps que no és podia fer.
En fi, teníem que provar la primera esquiada i ens varem dirigir cap a la Molina deixat els cotxes al sector dels Alabaus, el fred era rigorós i el vent també, podem veure els estralls que aquest ja ha fet en algunes parts, quin nervis!!, ens preparem, alguns ja els i falten coses que s’ha oblidat portar, és el primer dia no tens encara el material controlat. Tirem cap amunt rapit, fem tres grups, nosaltres tenim ganes de que encara que sigui la primera fer una mica de cames. Arribem a dalt de torrent amb un ambient una mica desagradable per el que traiem pells i cap avall en direcció la volta la muntanya sagrada, les pistes estan tancades i la gent que anem trobant son esquiadors de muntanya, com mes baixem menys vent, la neu per les pistes la trobem molt rapida i bona per fora és crostó amb molt de canvis i sorpreses. Primer canvi i pugem cap a la dreta pista que porta cap a Masella, un conegut que i baixa ens recomana que si no portem gavinetes anar per la part dreta del bosc i la veritat és que molt millor obrim traça per neu pols. Un cop dalt seguim la pista poca estona doncs de seguida agafem una pista  a la dreta, no d’esquí, que tot planejant ens porta a un pla, girem a la esquerra a buscar un corriol entre bosc que antigament havíem fet, quant ja neu, i ja el trobem traçat, la pujada és molt guapota entre bosc colgat de neu, aquí ens oblidem del vent, unes ziga-zagues, per el que és un corriol de descens de btt, els qui no coneixen la ruta queden encantats.
Arribem fins la connexió Masella – Molina i tirem cap a la Tossa d’Alp per entre la boira, que en prou feines i veiem res fins arribar al Niu de l’Aliga. Que be quina escalforeta al costat de l’estufa, ens traiem roba i ens fem uns tes bens calent, que senten de gloria, el local esta bastant ple de penya de muntanya, el fotut és tornar a sortir, quina mandra amb el fred que fa !!. Comencem la segona baixada per anar a buscar la pista negra i seguidament passant per la cova, i seguim baixant fins el telesella Jumbo, que tornem a posar pells i obrin traça de nou cap a la connexió Molina – Masella, els temps millora ja no fa vent i tenim caloreta doncs el sol ja ha fet acta de presencia. I res baixada i tornar a pujar per anar a buscar les Alabaus .
Al cotxa ja ens espera la resta de penya, ara sols ens queda fer un bon àpat al bareto de peu de les pistes.
Total 1900m de desnivell i 21 km, no sta malament sent el primer dia.
Varem ser: Presi,Benet,Seves,Dorgee,Artur i Salme

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada