Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 2 de febrer del 2014

CRONO VALLTER

l'equip del Valles preparats per la Copa Catalana

Regi i Eladio

els nois 

Regina una campiona la seva primera crono (Jj tambe molt be)

Lu Marzo, grande!!

l'equip Regina,Lu,Eladio,Benet,J.j, jo i presi foto de l'Angi, gracies!!






Lu i Regi, com van aquestes!!!


Low cost a Vallter, la cronoescalada de encara no 1 €. De bons mati ja ens trobem al bar de La Cantonada a St. Joan de les Abadesses, a fer un bon esmorzar per preparar els estomacs per el que ens vindra d’aquí unes hores. Del Sorreig, tota una munio de penya, uns a la crono i altres, en Sekes i en Dani a fer muntanya, la Carme molt engrescada a fer la seva primera crono.
En fi, un cop ben esmorzats cap a munt, la carretera a petar de cotxes i l’aparcament també, però el que no falla mai a Vallter és el vent, llàstima!!, no és podrà pujar el Bastiments, tenen que modificar la cursa per evitar el vendaval, el fred i el vent fan que la sensació sigui de fred rigorós, tindrem que agafar els plumons per la baixada, material obligatori solsament el casc, guants i ulleres, anirem avui de buits totals.
El començament és dur per afrontar ja de sortida les primeres rampotes, però un cop superat el primer tràngol, entrem dins un torrent protegit, aixis anem fent suant la cansalada, és un dir per que el fred és nota, un rato mes amunt i sense protecció, el vent l’hi fot i de valent sort que queda poc per arribar, últims esforços i la cosa s’ha acabat.
Una bona crono, llàstima del fred, abrigats i cap avall que fa baixada, això si un cop a baix de tot, posem pells i tornem-hi, aquest cop  arribats a dalt baixarem per les pistes per anar a l’entrega de premis al bar de l’estació .
Parcer, al lloro amb les noies del Sorreig, que venent molt però que molt fortotes, cal vigilar-les.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada