Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 10 de maig del 2014

Piratejant la MontalBike


Ja comencen aquells dies de calor que marquen el cos amb la senyal del mallot, avui venia l’Angelo de hivernar a la vall D’Aran  i calia una bona rutilla i per això en Txubi és un bon especialista en aquestes coses. Com a professionals de la pirateria de les curses de tot tipus aquest cop atacaríem un tros de la cursa dels Xurribikers de Sant Vicenç de Montalt d’aquest any que sempre és sinònim de duresa i qualitat en els seus recorreguts, a mes hem fet forces sortides amb ells per terres de Sa Vicenta a Vilanova de Meià.
Sortim de Mataró per les Cinc Sènies, tot anant garlant de les esquiades passades i les que vindran, tot molt be  aquells moments. Seguim aixis fins Llavaneres i el camí dels kiwis per arribar a la Hípica, a on prenem contacte amb el track de la ruta de la cursa, aquí comença ja el “jaleo”, entrem a territori Xurri de corriols i entrem en territori de tanques i mes tanques per tot arreu, verdaderament una llàstima el que esta passant per aquest sector, sort que per el lloc per on hem de passar algú ja ha trencat el reixat. Corriol molt guapo fins el poble de Sant Vicenç, seguim cap el Castell de l’Oliver, o altrament dit del Milans del Bosc si el del 23F i cap amunt ara sempre amunt cap a la Plana de l’Andreu i forces corriols de baixa i puja, molt guapos això si, tornem a tenir les sensacions de cada temporada l’olor de fonoll i ginesta, el mar al fons, aquella suor que va caient, l’Artur el noi de Sant Vicenç ja fa estona que no hi és, potser ensumava el  que vindria?. Arribem per sobre el coll del Pollastre i seguim amunt en forta pujada i mes corriols, fem en algun que altre lloc variacions del track, fins que arribem al Corral d’en Forn, d’aquí solsament quedarà pujada, perquè encara en falta fins el coll de la Ferradura. Un cop aqui prenem el corriol  que surt a la dreta i per sota el Montalt fins trobar la pista clàssica de Can Bruguera que deixarem per anar cap a Can Flaquer i cap a retorn.
Molt bona ruta, hem deixat la part del Corredor doncs hem sortit a l’hora del Tour i hem sigut: l’Artur una part, Txubi,J.J, Angelo,Salme i jo mateig. 40 km i 1200 de desnivell.
el noi de la Val amb problemes de calçat

algun desaprensiu col·loca una tifa de cavall al fre de disc d’Angelo 

tanques arreu

Txubi en el bonic bosc de pedres per sota Can Montalt

Artur en el seu territori

primavera total

amb els amics de bikeridecostabrava a la transcorredor

amb els de la marxa les fonts  Loli,Montse,teixi,Porta i Pallars

el gran teixi

el carril bici mes gran del mon mundial és a Mataró 100 metres

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada