Cursor

Crossbone Skull

dilluns, 3 de novembre del 2014

Tot corrent per els Munts el Lluçanès









Avui dia de menjar castanyes i panellets, per això per tenir l’estomac una mica preparat, anem a fer un petit tomb per el Lluçanès.
Deixem la furgo a Sant Quirze de Besora i anem cap a la carretera que va cap Alpens tot seguint el GR 3 o Central de Catalunya, un cop passat el Serralet i poc abans de Cussons premem a l’esquerra una petita pista asfaltada que ens portarà a Solallong, granja de porcs, a partir d’aquí per pista força planera anirem seguint per el costat de la Riera de Solallong fins Cal Jan i una mica mes amunt en el Portell Estret, ròtol indicatiu deixarem  la pista que gira a la dreta i prenem un corriol que de mica en mica accentuarà la pujada fins trobar-nos al davant les llastres força inclinades que pujaran cap a la Roca Llisa, a parit d’aquí la cosa és suavitza una mica fins tornar a enfilar per sola la balconera dels  Munts i Santuari (1050m). D’aquí uns aniran cap a Sant Boi de Lluçanès, que ara és tot baixada i son 2,5Km i jo tornaré a buscar la furgo, resseguint el camí de pujada, que segons indica un cartell son 9’5Km.

Bona rutilla per fer corrents, amb molt bones vistes i no gaire concorreguda. Fins a St. Boi 12km i anar i tornar dels Munts uns 20km.

Vàrem ser: Pol, Angi, Agnès, Rubèn.


Pol

Rubèn i Agnès a Cal Jan


tot pujant a roca LLisa per les llastres

dalt de roca llisa


Dalt dels Munts, avui poques vistes força emboirat










0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada