Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 4 de juliol del 2015

XAFOGOR I BTT A SANT ELIES

Txubi
Artur
J.J Padnon
Benet
rampotes

Sant Elies
font d'en Borrell






d'esquerra a dreta: Xavi,Benet,Txubi,Vado,J.J Padnon i Artur




Aquest cop ens encaminarem amb les bicis vers el Montseny de la ma de uns guies de la zona: Xavi, Vado i Benet.  La ruta no la podíem fer gaire dura, doncs els pronòstics de calor per el dia d’avui serien extraordinaris. Ens trobem doncs tota la colla a Santa Maria de Palautordera i comencem a pedalar, encara en aquelles primeres hores l’aire era força agradable i sobre terreny força planer anem fent entre forces boscos de bona ombra. Enfilem suaument les primeres pujades cap a la Serra Llarga un cop aquí per pista força planera i llevadora anem seguint a bon ritme fins trobar la primera baixada per pista rapida, comencem anar calents, segona pujada de nou cap a la Serra per anar a buscar un corriol de baixada una mica mes tècnics i polsegós. Ara si que anem preparats per la pujada de la ruta cap a l’ermita de St. Elies, aquí la cosa comença a ser feixuga per la calor, seran 8 kilòmetres força durets i xafogosos, algun petit tram de repòs però de seguida trobarem unes rampes força potents, inclòs una de molt potent que tenim que baixar de la bici. A pocs kilòmetres d’arribar a dalt, un núvol minso ens alegra una mica la pujada.
Reposem forces i acabem l’aigua que ens queda, baixada i remuntada curta cap el coll de Sant Elies, comencem la baixada per Can Cortes, la penya va a tota pastilla per la pista molt polsegosa, una breu parada a la font d’en Borrell i de nou recuperats de la set, seguim avall per pista en forta baixada cap els Refugis del Montseny i d’aquí per un entramat de divertits corriols anem fent tot de baixada cap a Santa Maria, a on ens esperen unes bones birres.


Avui ha tocat una sortideta curta 30km i 1000 de desnivell, però molt explosiva gracies als nois del Montseny: Xavi, Bado i Benet i els foranis  maresmencs : Artur, Txubi, J.J Padnon i jo.


http://ca.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do











0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada