Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 20 de novembre del 2016

Tanta volta per arribar a St.Mateu ?
Potser la última dels dissabtes? Potser començarà a nevar la propera setmana? Qui sap, el que si que és veritat que si és l’ultima sortida dels dissabtes per anar cap a Sant Mateu vàrem fer una bona volta de 50 km .
Sortim de Mataró una bona colla del Sorreig amb ganes de gresca, anirem en direcció primer cap a Parpers per anar a buscar el corriol que en diem d’en Ramon, una bona pujada per començar a escalfar les cames. Un cop i dalt la carena i aprofitant que estan marcant la cursa Prehistòrica de demà, seguirem les cintes per baixar cap a la Roca del Vallès, però en un moment donat les deixem per provar un corriol de baixada que ens dura a  baix de la carretera de Parpers, d’aquí anirem direcció a Sta Agnès sense arribar-hi, tot passant per el club Tifanis, tancadot en aquestes hores. Creuem la carretera i anem per pista en direcció a la Roca tot passant per el bonic corriol de les aigües. Creuem el poble i anem a buscar el planer camí del Congost fins arribar a Vilanova del Vallès, d’aquí prenem la carretera, parcer molt transitada de cotxes fins Vallromanes i d’aquí tornem a pujar en força i ganes cap a la font de Gurguí, un cop aquí la cosa és suavitza fins el coll del mateix nom, ens trobem als Quatre Camins, anem seguim ara per la clàssica pista carenera amb bones vistes a la gran metròpoli i altres pobles i ciutats ....i per fi St. Mateu el destí desitjat. Ara un bonic corriol de baixada amb algun que altre pas tècnic i de nou la pista principal, encarem cap a la Roca d’en Toni, ja veiem Burriac al fons, seguirem doncs cap a la Mútua i coll de Gironella, ja ens queda poc Argentona esta a tocar, però com la setmana vinent  és la Burriac Extrem i alguns dels membres aniran a la cursa, aprofitem fer la baixada per el bonic corriol del Rocar d’en Serra que han arrengat últimament els del GMA per la cursa. I res Argentona i de nou cap a Mataró.
Serà la ultima del dissabtes? Per fi netejarem les bicis? Podem començar a preparar els esquís? La setmana vivent és sabrà.

Ruta realitzada per la colla del Sorreig: Salme, Txubi, Regi, Kiku, Artur, David i Jo mateix.

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=15566434

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada