Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 13 d’octubre del 2024

Volta a la Vall de Ribes - BTT

 



A la Vall de Ribes ja ha arribat la tardor als seus boscos, i els bolets i moltíssima gent buscant bolets. I nosaltres que volem fer una circular tot sortint del poble de Ribes i anant cap a Pardines, Ribes Altes, Refugi Pla de l'Erola.....

Ja de sortida de Ribes la cosa va picant fins a la Collada del Manter, després entre boscos de colors i més tranquil·lament cap al Serrat dels Castanyers i ultima rampota fins a arribar als dalts de la Coma. D'aquí bona baixada tot passant per al càmping de Pardines, i continuarem baixant fins a creuar un rierol que ja en pujada ens portarà cap al Pujalt i el “mur” de Pardines (la qüestió és no posar peu a terra), arribem al poble ben espatllats per la rampa i el que ens trobem és que estan en plenes festes: la de la Cervesa Artesana i del Rebost.

Deixem el poble i fem uns pocs metres per la carretera per agafar una pista que ja no deixarem del circuit BTT 16. Bé, la deixarem un moment per agafar una drecera al costat de la masia de Can Jaumet, el corriolet és una mica cabronet i tot d'un plegat la Su que tenim al davant cau i se li surt el colze. Quina mala sort!!!, de seguida truquem al 112 i res en poc temps ja la venent a buscar per portar-la a l'hospital de Campdevànol.

Això de vegades passa, en el moment més inesperat et ve la mala sort.

Bé, des d'aquí l'hi donem ànims i que es recuperi molt aviat, que hem d'acabar la ruta, que a més a més a tu t'estava agradant tant. 







al fons Pardines











0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada