Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 24 de novembre del 2019

Molina - Masella o Ice Ice babe



Comencem el primer tast de neu de la temporada i com no ens tornem a retrobar  tota la colla al” Petit Cafè “de Ribes a fer l’esmorzar i fer petar una mica la xerrada, avui sembla ser que no tenim presa.
Un cop tot això anem cap a la Collada i ja veiem que els Alabaus esta prou be de neu i les pistes estan tancades, doncs vinga que ja frissem.
La neu esta super gelada, sembla un vidre i no portem cap ferro, doncs així que abans de enfilar les pales prenem una pista que ens portarà cap a Costa Rasa i d’aquí enfilem per la carena cap dalt del Torrent Negre, ja penya que va cap al Puigllançada, però en passem, doncs no tenim ganes de anar rascant cantells. Pells fora i cap a la Volta Sagrada i un cop a baix, tornem a posar pells per anar cap a la Olímpica, a on agafarem la pista que surt a la dreta, ja justeja molt la neu però encara ho podem fer amb esquís als peus, seguirem la pista que va en un moment donat cap a l’esquerra, tot deixant la que va a buscar el típic corriol del bosc, ens assegurem així arribar a la part superior, sense treure’ns els esquís, alguns del grup no ens veuen i fan el corriol, segons ens han dit encara és podia fer. I res, pim , pam i de retorn, avui no arribarem a la Tossa, que ens espera el dinar.
Refem el camí per on hem vingut fins de nou dalt de tot dels Alabaus i comencem a baixar tot acostats als parapetos de fusta,  i a mitja baixada ens trobem al Fede i la Maria, que porten les gavinetes posades i ens aconsellen anar ben enganxats al parapetos de fusta, doncs a mitja baixada el gel és vidre.
I res , amb les cames que encara ens tremolen de tantes vibracions de les fustes, donem per començada la temporada.


Fórem el Seves, lo Presi, la Regi, el J.j i jo i vist i no vist fem 1300 metrillos.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada