Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 26 de gener del 2020

Sortida a Laponia " Gloria in pace deus"





Renoi amb la moguda d’aquests dies amb el Gloria, o una gran gloria per alguns sectors com el Pirineu deixant gruixos de mes de 1 metre, però un desastre en tot el litoral deixant tota una gran devastació...canvi climàtic a la vista? Això ja fa temps que ho anem veient o tal vegada que intentem conquerir la costa a tota” costa”.
En fi, nosaltres veient com esta el “percal” i el pow a les nostres ments i saben que el grau de perill d’allaus és molt elevat, decidim per anar al tema segur per trobar allò que mes valorem...”la bona tufota”. Tirem de Meteomuntanya , que ens donen un mati plàcid fins la tarda, apa doncs cap el Port del Comte.
Arribem que tot esta petat de gent i ens costa el nostra trobar aparcament, i recoi esta nevant, però no era per la tarda?
Ens guarnim i comencem a pujar cap a Estivella per el bosc, una passada!!! Ens veiem transportats a altres latituds més polars, no estem acostumats en aquests paisatge blanc, deixem enrere el brogit de la gentada, va nevant i el silenci entre els arbres dona un no se que d’estrany. Arribem a la part alta, tot deixant el bosc, aquí la boira és tal que tenim que treure el gps i el nostre tècnic en navegació J. J que ens porta a bon port. Tirem avall de nou amb la intenció de seguir buscant el pow, fins que trobem la bona àrea per traçar línies per el bosc curull de neu, xalem com xavalets  i xavaletes , ens agrada tant i tant que ja no podem parar, puja i baixa per boscos com folls posseïts.....son les tres de la tarda i quasi que estem trinxats de cames, però carai ara surten ratjos de sol, cal aprofitar i tornem a enfilar cap a munt de nou, això que ens pensàvem que seria un dia desastrós, quasi que ens surten tot mirant 19km i 1400 metres de desnivell!!!, això que a mig mati ja plegàvem, una tarda estupenda, ja queda poca gent, ultimes llums, sap greu plegar però estem socarrimats.

Una gran, molt gran jornada per recordar, “Gloria in pace deus”.


Vàrem tastar la” pols blanca”, els addictes:  J.j Padnon, Eladio, Regina, el Presi i jo mateix.



































0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada