Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 10 de març del 2024

Ara si!!!!


 

Ara sí que si!!! Ens aixequem ben d'hora i obrim els porticons i ja podem veura el que va passar el dia d'ahir, la Vall de Ribes ben blanca, miris a on miris. La primera idea era anar a fer el Taga, però no ens refiem gaire del tou que hi pugui haver i anem cap al segur.

Anem pujant cap a la Collada de Tosses i ens anem adonant que fa, molts i molts anys (moltíssims) que no veiem aquest pastís i a mesura que anem pujant més.

I la Molina, com està la Molina!!!, com mai, així que no ho pensem més i ens quedem als Alabaus, que parcer tenen les pistes traçades, però no funciona el telecadira. L'aparcament al complet de Skimos, com si sortissin tots els cargols a l'ensumar aigua.

Tota la Cerdanya està d'un blanc immaculat, cims que fa anys que no és podent fer estan curulls de neu, sembla però, que la part més gruixuda de la nevada va anar de la Seu cap a la Collada, però tot està fantàstic. La neu està pow del bonet, la gent peta pales arreu, anem pujant i ja tenim ganes de baixar. Són moments que en venent el cap el" Le Roi du Pow" el gran Rivers, que segurament no ha ensumat bé on hi ha pastisset.

Tenim, però poca estoneta perquè a partir del migdia, sembla que canviarà el temps, ens falta uns metres per arribar al Puigllançada, però entra vent fort i pel cantó de la Masella arribant forces boires i núvols, res cap avall a acabar de fer traces. 

Una gran xalada, hem trobat molts coneguts i amics, gent que feia any que no veiem de les curses d'esquí, com la Maribel; també el Josep Maria Moya del blog: Sortides a Muntanya, https://josepmariamoya.blogspot.com/ al qual em dona molts records per la gent de https://esquimontseny.blogspot.com/

El Pirineu Oriental, el que tenim més a prop, torna a estar com fa molts anys que no estava, llastima que ja ha passat mitja temporada, però que hi farem a gaudir del que ens queda.






















Rubèn, que ja l'hi agrada el bon pow


Una bona trobada amb en Josep Maria


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada