Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 3 de març del 2024

Sortejant el mal temps




Assegut al lavabo i tot mirant per la finestra, ja puc apreciar que avui la cosa no serà pas senzilla. Les prediccions que hem anat mirant durant tota la setmana, ja ens donaven un marge ben curt de maniobra per aquest cap de setmana, potser dissabte al matí una finestra, però teníem tantes ganes de veure muntanyes nevades que ens hi vàrem llençar de ple.
Sortim del refugi, molta jovenalla amb material de guerra, piolets i grampons, no sé on aniran amb aquest dia que pinta?, bé, ens acomiadem i amb els cossos una mica sacsejats per la ratafia de la nit, provarem sort.
La cosa està molt complicada, el vent durant aquesta setmana ha castigat molt el mantell deixant-lo molt canviant i també ha fet augmentar el perill d'allaus, aixi doncs els millors llocs per moure'ns seran boscos i torrents on la neu ha sigut transportada.
Anem mirant per als voltants i el "palomu" ja va entrant per tot arreu, merda!!!, anem consultant informacions de la meteo i sembla que ja tenim la zona on aguantarà fins al migdia.
Ho hem clavat!!!, boscos, torrents, solet i de moment poc vent, però segons les consultes tenim fins al migdia per aprofitar. 
Força gent per la zona, molts amb ganes de fer cim, però el vent en altura ja es va notant i els núvols començant a ser amenaçadors, nosaltres al nostre rotllo, traçant pels boscos, fent pujades i baixades, el millor un torrent molt encaixonat i ben curull de neu que l'anem seguint força estona i que ens porta a la part alta sense bosc. Veiem que la gent va pujant, quines ganes d'anar-ho a passar malament, però bé, tot són qüestions de motivació, nosaltres tan sols busquem el pow.
I així va ser, a la una, tot just arribant a la furgo, comença a bufar un fort vent de nord, ha sigut una bona matinal per treure'ns el neguit, a la muntanya encara hi deu quedar molta gent en alçada, però nosaltres anem cap a dinar que ens ho hem ben guanyat.









































Gràcies Presi per la foto





 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada