Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 6 d’octubre del 2024

Una volteta en BTT per Lloret de Mar


 

Ara que l'estiu i la caloreta ja han dit adeu, com els turistes, Lloret de Mar resta més tranquil·la. Les pinedes i els boscos d'alzines vora el mar ens porten a descobrir infinitats de camins i corriols que podem anar fent i anat descobrint llogarrets com ermites i santuaris.

El lloc de sortida serà la gran oficina de turisme de Lloret la Central, perquè dins el municipi en tenim dues més, que si no és diumenge la trobareu oberta i us poden donar informació de rutes BTT com de cicloturisme, https://www.lloretcycling.com/ca/btt , https://www.laselvaturisme.com/directori/que-fer/btt/, deixem doncs els tòpics de turisme de fiestorro i borratxera.

Sortim doncs i al cap de poc ja arribem a l'ermita de Sant Quirze, seguirem direcció el Santuari de Sant Pere dels Bosc, primer passarem per la seva creu, tot el conjunt va ser dissenyat per l'arquitecta Puig i Cadafalch, ara és un hotel- balneari, superguapo, on la gent de bon matí ja van passejant amb els batins blancs i fent uns bons i saludables esmorzars, tot mirant el paisatge dels voltants, nosaltres, però farem un glop d'aigua i morirem d'enveja.

I cap al Santuari del Vilar ja a Blanes, a on avui no trobem gaire gent per als voltants. Farem un petit bucle amb una forta pujadota i ja tornarem cap a Lloret, per corriols, pistes de fortes pujades i baixades.

Doncs ja està, una sortideta curteta, tot seguint els itineraris 4, 6 i 7 del Centre BTT de la Selva, així com altres camins i corriols, on haurem d'anar ben atents a no fotrà alguna ensopegada.

https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/una-volteta-per-els-voltans-de-lloret-187457046



Creu i Santuari de Sant Pere dels Bosc


Santuari del Vilar


no tots els camins porten a les portes del cel



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada