Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 24 de febrer del 2013

VALL FOSCA, el que hauria pogut ser i no va ser.



primera hora del mati cap a la cursa

la penya

Decisió difícil però valenta, per motius de seguretat és suspèn la cursa

samarreta de la cursa

ens trobem al Noi del Montseny

briefing

preparant les coses per la cursa

el dorsal del Presi

hora de dinar

sortida del primer dia
Sortim el divendres al vespre els dos equips del Sorreig cap a la Vall Fosca, ja sabíem que la cursa la havien aplaçat al diumenge per el factor temps, però varem seguir amb els mateixos plans, que a la Torre Cabdella ja ens esperen, doncs ja fa molts anys que fem estada a Casa Raons i estem uns dies divinament i tranquils.
El dissabte, el dia s’aixeca amb sol però ja és comença a percebre un vent que va entrant de nord. Decidim anar a estirar les cames i les fustes i optem per anar cap a la vall de Filia, seguim la pista un quant tros a peu el que aprofita l’Angi per fer-nos una mica de companyia, trobem força penya, sobretot bascos, que estan calentant per demà, un cop deixant la pista i remuntant cap el refugi el vent comença a fer de les seves, seguim tot entrant a una vall tot superat el refugi i ja veiem que ens quedem sols,  anem seguint fins arribar  a una coma a sota mateix del pic de Pallasos, decidim fer mitja volta doncs el fred i el vent comencen a ser insuportables, tirem rapit cap en vall, i comencen les congelacions a mans i altres parts sensibles del cos, en un tres i no res ja estem a la furgo, mes congelats que res, tan és així, que no hi fet ni una foto de la sortida.
Sort que al arribar en J.J i la Lu ens tenen preparat un bon àpat.
Tarda de briefing, s’ha canviat el primer itinerari que estaria situat en el sector nord , parcer bastant espectacular i molt currat, amb 3 canals i un tram de cresta, per un en el sector sud, que sortirà per el malaurat poble d’Espui amb un recorregut igualment molt tècnic, però ai las, al vespre el vent l’hi fot i de valent tota la nit. Ens despertem el diumenge i la cosa no pinta gens be, moltíssim fred i vent a punta pala, però seguim endavant, moltíssima gent per tot el poble, la sortida és retarda mitja hora, merda! I a la fi la noticia: cursa suspesa!! Molt de vent a les carenes i per motius de seguretat, doncs en cas d’accident seria molt difícil treure algú de la zona, sap greu que passi una cosa aixì doncs aquesta gent de la Pobla a estat molt de temps preparant una gran cursa, tipus dels que és fan als Alps, però el temps no perdona, una decisió molt difícil però per el meu parer molt encertada deixant la organització en un pavelló molt alt.  També molt be el dinar que és va muntar al final en una gran carpa. En fi, va poder ser i no va ser, un altre any si podem de segur que i tornarem a estar a una de les valls més guapes del Pirineu.
Varem ser el Presi, L.Marzo, J.J Padnon l’Angi i jo mateix.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada