Cursor

Crossbone Skull

dimarts, 20 d’agost del 2013

Dent d'Orlu


Per acomiadar les antigues sabatilles d’anar a corre que millor ara que estic per l’Ariège, que fer l’emblemàtica Dent d’Orlu per la VN.
Fa molts anys hi havíem estat acompanyats d’en Manel Clavell que ens havia ensenyat la zona i un càmping que encara que era una mica cutre, si estava d’allò mes be, per això varem pensar tornar a recordar bells temps, però la veritat que el temps fa factura i la factura del càmping tampoc era la mateixa, si que el càmping a anat a millor tot nou i polit, però alguna cosa ha canviat tot plegat, ull que no dic que no estigui be, però ja no és allò que hi varem trobar antigament.
Be en resum, per anar al càmping, tenim que sortir d’Ax-les-Thermes i prendre direcció Ascou, fins trobar una presa al fons  i tenim el càmping  “Ascou la Forge,
La pista que puja al aparcament de la Dent surt de l’entrada del càmping, puja suaument i  una part és asfaltada,  últim cop i vaig pujar amb la bici de muntanya.
El camí surt del costat del aparcament i entra per un tupit bosc ja de pujada fins sortir a un coll que tot planejant  fins a sota la base del cim, la ultima pujada és força redreçada.
Gran mirador de tot l’Ariège, l’últim diumenge de juliol s’hi fa una cursa de muntanya espectacular. I res retornar per el mateix lloc per on hem vingut. No és una sortida llarga màxim 2 hores, però val molt la pena per les vistes que te.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada