Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 20 d’octubre del 2013

Pirata Milany - Bufadors


La zona del Castell de Milany és prou coneguda per el Presi doncs a sota mateix del castell i tenen la casa. És per això que cada any, desprès d’estar investigant apuradament, fa un recorregut per fer-l’ho corrent. Aquest any no era l’excepció, tardor, castanyada i ruta per gaudir, aquest cop però serà mes llarga 20 km.
A la nit ja i fem estada a la casa per fer-l’ha petar vora del foc tot menjant castanyes i panellets, tot regat amb una garnatxa de qualitat. A fora la casa boira i lluna plena i el crit del mussol que fa que la nit sigui mes dolça. Aquest cop no en serem gaires doncs uns per lesions i altres per motius laborals i desplaçaments no han pogut venir, la sortida doncs serà ben familiar.
Sempre passa el mateix la nit s’allarga a la bora del foc tot recordant batalletes, per això al hora d’aixecar-s’ha la cosa és fa una mica lenta.
La primera part de la ruta és ben còmoda planera i de baixada cap el Hostal de la Serra, desprès tot serà pujada per boscos omplerts d’humitat i de tardor cap els Bufadors a on entrem primer per dins i desprès per dalt de la cresta, les vistes son espectaculars i ens ho prenem bastant en calma.
A la sortida dels bufadors ens trobem en una gran sorpresa la organització, havia muntat un avituallament en tota regla, un puntas no esperat, el Sebes la Antonia i la Miranda han preparat una bona taula per recuperar energies, un detallàs!!! Llàstima del personal que no ha pogut venir. Anirà be la parada doncs ara vindrà de nou la pujada cap a la magnifica i gran Bauma del Teixidor, a on be val fer un altre parada per admirar el lloc i les condicions a on i viva la gent fa uns quant anys. Seguim pujant per corriol molt dretot fins els plans de per sota la casa de Milany.
Bona sortida o millor dit excelent sortida de 3 hores per recons misteriosos del Ripolles i Bisaure.
Benet fent les castanyes

sortida de Milany

fanguelis

Regina

Hostal de la Serra de Llaers


Kiku,Regina i Presi

Bufadors

dalt dels bufadors


molt bona organització

gracies!!


Bauma de Teixidor

ultima pujada

unes bones butifarres per dinar

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada