Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 13 d’octubre del 2013

SANTA SUSANNA -MONTSENY BTT


tot pujant

santa Susanna
La tardor sempre és un bon moment per anar a fer una visita al Montseny per gaudir dels seus colors, però aquest any la cosa sembla que va una mica en retard.
Deixem la furgo al aparcament de la rotonda de Sant Esteve de Palautordera i travessem el poble per anar a buscar el carril bici que va per el costat de la carretera que puja al poble del Montseny, al poc rato ja estem a Santa Margarida, travessem el petit nucli de cases i seguim un tros per la carretera fins veure d’indicador del Polell, seguim per la pista tot passant per el Castell de Fluvià que és on començarà la pujada per el que en diuen la Soleia del Castell, farem moltes ziga-zagues tot amunt fins quasi la cota 700 on ens trobem la casa de Can Vallmanya, seguirem pujant pujant uns 100 metres mes de desnivell i prendrem la cruïlla que ens indica cap el Polell, deixant la que va cap a Sant Elies. La pista ja va tot planejant a la nostra dreta, veiem el Turó de l’Home i al fons el poble del Montseny, tot el camí esta ple de castanyes i la olor de tardor esta per arreu. Trobem un nou desviament que marca a Santa Susanna, el seguim en suau baixada per entre en un frondós bosc característic del Montseny en poc rato ja estem a l’ermita, a on sens ofereixen unes bones vistes de la serralada del Montseny, remuntem un tros per sota Can Masjoan i de nou trobem la pista que ve del Polell i que havíem deixat. Encara trobarem alguna que altre pujada però en poc ja tot serà baixada tot passant per  la masia de Samon i mes baixada ja de veritat fins el càmping i piscines del Montseny.
Per avui ja en tenim prou que el temps sens tira a sobre per el que decidim agafar la carretera en baixada fins el lloc de sortida.
Una sortida de pocs kilometres uns 24 i un desnivell de 900 metres. Apta per una matinal i per la majoria del públic betetero, doncs l’horari seran dunes 2 a 3 hores, però val molt la pena, sobre tot a la tardor.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada