Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 13 d’abril del 2014

circular per la Serra de Vallalta


Comencem a treure la pols a les dues rodes, comencem de mica en mica a preparar la temporada de bici.
Sortim del parc de Mataró amb la colla de les 10 al Parc del Sorreig, anem en direcció cap el camí dels Contrabandistes del Parc forestal, però ens desviem per el camí de sobre el càmping, d’aquí per el camí dels cagarros cap a el Laru i en vers d’anar cap a la font dels tres ratxós, enfilem per el corriol de les arrels que ens portarà per sobre el refugi de Laietana. Seguim per anar cap a Can Bruguera i pista clàssica del Mal Pas fins per sobre Can Xerrac, per anar a buscar un corriol dels que anomenem Nou, en baixada que ens portarà cap a Can Rimbles, d’aquí seguim la pista que suaument va pujant en direcció al Mal Pas, però la deixem per enfilar-nos al mur que anomenem d’en Ribes d’aquí forta pujada fins les Planes de Can Vallalta, un dels racons mes bonics de les contrades, seguim per la serra fins trobar a l’esquerra un corriol que ens baixarà per entra una brolla fins la pista que porta a  la Creu de Rupit. En aquest punt la gent ja comença a esmolar les dents i en J.J marca el ritma per deixar una bona estocada a la penya, l’Artur i en veterà Salme ho donaran tot però els i faltarà derrapatge. Un cop a la Creu anirem vers el Coll de la Ferradura, primer per pista i desprès per corriol. Un cop dalt, girem per la dreta per un corriol per les brolles del Montalt, per anar a petar a la pista GR 83 Camí del Nord fins de nou Can Xerrac, d’aquí per baixar a Mataró anem a buscar el baixador de la Salamandra, fent algunes marrades per acabar d’enfonsar als que quedin vius.
Resum un començament de calor i de tornar a flairar els aromes primaverals de les plantes aromàtiques de les nostres contrades i de nou les bicis que de tant de dies amagades grinyolen per tot arreu.
La sortida ha estat realitzada per : Artur, Salme, J.J Padnon, Jose i la Loli que la veritat a aguantat com una campiona. 30 km i 1000 de desnivell.
Serra de Vallalta

Salme

Artur  i  J.J

Jose i Loli

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada