Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 27 d’abril del 2014

BTT CÉLLECS


Comencen anar tenint forma les sortides en btt dels dissabtes, aquest cop els camarades J.J i Salme, ens volen portar per corriols fins Céllecs. Al principi tot comença força be, tot anant garlant sobre les sortides d’aquesta temporada en bici. Creuem la carretera per anar a buscar la riera de Riudemeia, fins aquí també força be i relaxat. Passem per el Bell Racó i encara i fem alguns acudits suats, però ai las!!, comencen les rampes i anem a buscar uns corriols nous molt guapots, en algun que altra punt els guies és troben un pel perduts,  però be, és va fent per un terreny força tupit de vegetació. Amb alguna que altre marrada passem per sobre can Vinyamata i sortim a la pista que va a la pedrera d’Orrius per anar a buscar el GR. La pujada ja puja !! un cop superades les rampes, baixada cap a Sant Bartomeu, i d’aquí per corriols, deixant tota una estela de plàstics de possibles curses passades o per passar, ens dirigim cap l’objectiu final, això si!! Ens parem un moment a la roca plana, tota plena de gent, a recordar bells temps de frikeros.
I res som al cim de Céllecs i cap avall que fa baixada, fins trobar de nou la pista principal, ara l’hi toca el temps a Txubi que ens porta per el camí del laberint del bosc i per sobre can Manyapa remuntem cap el coll de Gironella, aquí ens acomiadem d’en Txubi que avui l’hi toca festa a Orrius, l’hi diem adéu sense mirar enrere i anem donant la volta al Turó de Cirés per enfocar la súper pujada per el canto de llevant, aquesta colla sempre pensa en pujar!!. Un cop dalt anem a buscar el corriol amagat de la brolla de Cirés, parcer ja molt amagat no esta doncs esta trinxat. Retrobem de nou la pista principal i ara anirem cap el pla dels Matxos per anar a buscar el corriol amb vistes al mar del rocar d’en Serra, fins trobar una pista atrotinada d’asfalt, baixem una estona per anar a buscar una pista que va a uns dipòsits d’aigua per de sota el Dalipà, aquí torna a portar la ruta en Salme que ens fa passar per un bonic corriol que ens arriba a l’entrada d’Argentona per la Font del Collet. I retorn a Mataró. Espero poder aviat posar el track.
Bona sortida de molta pujada i bones baixades.34km i quasi quasi 1000de desnivell.
buen camino!!

Txubi

Roca Plana

cireres

castell amagat de Sta Florentina
El diumenge anirem a veure com tenim els cirerers i les cireres per el sector d’Arenys de Munt . Per això sortim a l’hora dels marquesos les 10 del mati, amb la xocolata desfeta que va fent la seva feina per l’estomac. Primer objectiu el coll del Pollastre per acabar en baixada a Arenys de Munt, sort que la xocolata ja esta païda perquè la pujada que va ara cap a la creu de Canet és força dureta, parcer les cireres encara no estan preparades. Arribem a la creu i ens fem un tros entra la gentada. Baixem cap al castell de Santa Florentina i a Canet, se’ns a fet tard, mirem el que portem i tenim just per agafar el tren. Per el sector de Canet s’han obert molts de corriols, serà qüestió d’anar a investigar en properes sortides.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada