Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 20 de setembre del 2015

Circular Serra del Corredor - Montnegre

d'esquerra a dreta: Artur, Kiko,Esacli,Salme,Regi,Santi i J.j



Primera trobada després de vacances de la penya” betetera” i per començar la gent és veu que te ganes de marxa i és proposa un itinerari duret, així de sac i per començar!!
Sortirem doncs de Mataró per el camí típic de les Cinc Sènies que ens permetrà a tots explicar una mica les vacances pasades. De Llavaneres anem cap a Sant Vicenç del Montalt , d’aqui en comptes de pujar baixem en direcció mar cap a la riera de Caldes, un cop aquí si que començarem la pujada cap el Pollastre, enfilant-nos per el Remei primer per pista i després per corriols per situar-nos a prop del coll del Pollastre que no arribem si no que prenem el corriol de baixada per el costat de cirerers del torrent d’en Puig, baixada tècnica i xaragallada. Un cop Arenys de Munt, remuntem cap a la Serra dels Termes, aquí fem una petita marrada per buscar un camí nou que en el track no posarem doncs és força embolicat i perdedor, seguirem en direcció el Turó d’en Noè, per aquest sector si que farem un corriol nou de baixada molt guapot fins l’entrada de de Sant Iscle de  Vallalta. Per dins el poble agafarem el GR5 en direcció Can Bosc per el costat de la riera, deixant a ma esquerra la desviació a Dones d’Aigua,  a partir d’aquí la cosa comença a pujar en direcció a la Serra del Montnegre que sempre tindrem al davant. En un moment donat deixem el GR i agafem a ma esquerra una desviació senyalitzada en un rètol de fusta que en portarà en no tanta pujada fins el Pla de les Forques, aquí prendrem el GR 83  que ens portarà cap a Collsacreu.  Portem forces kilòmetres i força desnivell i s’acosta l’hora de dinar, però ens falta la ultima pujada de la ruta, seguin el GR, les primeres rampes son força entretingudes després la cosa s’eixona fins la Casa Nova de Pibernat. Deixarem una estona mes amunt el GR, per seguir un corriol que ens dura cap a la Creu de Rupit i d’aquí corre cuita cap a Mataró que l’hora del vermut se’ns ha passat i si tardem gaire inclòs el dinar.

Total 50 Kilòmetres, ni mes ni menys, i 1300 metres de desnivell i la ruta ha sigut realitzada per : J.J Padnon, Escali, Salme, Regi,Kiko,Santi i jo mateix




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada