Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 25 de febrer del 2018

Buscadors de Pow





“il fais quatorze ans qu’il ne neige pas dans ce càmping”.
                                                               El senyor del  boureau del càmping de la Gare.

Qui son els “Buscadors de Pow”? que els hi passa per els seus caps? fer cims? fer grans rutes? Sortir al face? .... on els trobem? com és comporten? que aspiren? pues en resum a res i a molt, senzillament el plaer de lliscar sobre neus verges, com és el cas del que us comentaré ara.
Es ben d’hora al Petit Cafè (Ribes) ja els tenim a tots, impacients, algunes lleganyes als ulls i tots saben una cosa, que avui és el dia apropiat i que saben perfectament el lloc apropiat, per aconseguir la apropiada dosis, el que en diríem el “xute” final, apuren el bocata i el cafè, tot  esta preparat, alguns ja saben el lloc, d’altres ho provaran per primer cop, i segurament els hi serà molt difícil la desintoxicació., però els hi és absolutament igual, la vida és molt curta i el millor és el puto plaer i si és compartit amb les col·legues i els col·legues, millor que millor.
Avui no m’estendré mes, les fotos son el que compten en aquesta sortida, el lloc m’han recomanat guardar-lo a l’anonimat, varen sortir però uns 14km i uns 1400 de desnivell, però la veritat que això no importa gaire als que vàrem fer la sortida, ah si!!! És va fer un cim...hhmmm...no se ara quin era, però tenia unes bones vistes.

Gracies a la colla del Sorreig per aquest dia: Artur, Txubi (orgàsmic), Lu Marzo, J.j Padnon, Regi , Lo Presi i jo.






Artur

Lu Marzo




Txubi




les noies del grup








Lo Presi

Regi buscant la linea perfecta


J.j Padnon






Unes fotos de l'Angi descobrint nous horitzons:







I per acabar:


Aquí veiem unes conveccions una mica xunguis, la convecció de la dreta, a l’ombra en cas  d'errada l’esquiador cau cap a la canal de la dreta.






1 comentari:

  1. No te pinta Besines no, la foto del Puigpedros de llanos no es el Puigpedros de Llanos
    Gabi

    ResponElimina