Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 27 de maig del 2018

Sencillament un Puigmal



Estem al bar Gusi de Ribes, aquell de l’entrada que sembla una” herrico taberna”, però en vers de haver-hi fotos de presos i trobem fotos de notables muntanyencs i runners, la veritat és que sols prenem unes infusions amb unes tasses de tallat, per un preu desorbitat.
Som a finals de maig i encara passegem els esquís per racons del Pirineu Oriental, he convençut a la Regi que va venir la setmana passada al Benet i al Presi per fer una travessa per la zona del Puigmal, l’altra setmana i vàrem estar i ens varen quedar certes coses per anar fent, però sorpresa!! La neu a minvat molt per la zona d’Err i a més com el que ha sigut la tònica de quasi tota aquesta temporada el mal temps també ens impedeix fer qualsevol travessa. Ens tindrem que conformar doncs en fer un Puigmal per la ruta normal i tirar cap avall.
Fa molt de vent en alçada, vent que ve del sud, els núvols fan unes formes curioses tot esculpides per el vent. Dalt del cim ens tenim que posar a sobre tot el que portem, a la vall fa un bon sol, comencem a baixar, la neu marro és deixa fer, és la neu de final de temporada, plena de insectes i branquillons, no se perquè però ens agrada fer girs segurs sobre aquest mantell al costat de nerets i ginebrons que ja comencen a ser presents per tot arreu.
La Cerdanya esta preciosa, tota verda i esquitxada de “groc”, la calor contrasta amb el fred que hem passat, la neu és va enretirant de les muntanyes a on hem estat passejant tot aquest hivern , els cavalls jeuen a l’herba tot prenen el sol, potser serà el moment de anar a estirar les orelles a la sorra bora el mar.

la setmana passada varem poder pujar per la coma de la esquerra


l'estació d'esquí de Puigmal 2000 al fons

Lo Presi

Lo noi del Montseny


Regina






Be aquest cop acabo amb un breu poema  de Marius Sampere, que ens ha deixat aquesta setmana:

"Naixem de nit, després és fa de dia i tots morim d'amor". 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada