Cursor

Crossbone Skull

diumenge, 30 de juny del 2013

Cirerers d'Arenys de Munt BTT

La Regi,el noi del Montseny,Salme,Txubi,KikuJose,Santi,Angelo i Artur

Arrastrant bici

Txubi fen un mos de bocata a Arenys

Cireres d'Arenys

El noi del Montseny

Quina patacada!!!






El que tenia que ser una sortida de pur tràmit, doncs molta gent tenia que estar d’hora a casa per diferents motius, resulta que va ser una de les dures, dures.
Els trakers Salme i Txubi ens porten a buscar una ruta per el sector d’Arenys de Munt, però clar, falta la cosa d’arribar-hi, que ja és un gran que.
Per accedir anem cap a la hípica de Llavaneres, per anar a buscar  el  PR en direcció cap a Can Montalt, per continuar per el bonic corriol cap el coll del Pollastre, d’aquí anem a buscar el potent corriols entre cirerers que baixa amb ganes cap al poble d’Arenys de Munt.
En aquets punt ja n’hi ha dos que tocant el dos, el Jose i el Teixi, potser els mes assenyats, que és veuen el que ens espera a continuació. Aquí comencem la ruta pròpiament dita enfilant-nos cap a la Serra d’en Sala per una bona pista, passant per unes magnifiques masies. Anem sempre en pujada i envoltats de cirerers envers la Creu de Canet, però abans d’arribar-hi un ensurt fot de morros per terra al noi del Montseny que resta tocat per resta de la sortida. De la Creu anem en baixada de corriol cap a Sant Iscle de Vallalta per començar a pujar de nou.
Anem en direcció les Valls per remuntar cap una urbanització i desprès tot seguit en baixada anem a buscar la riera de Sant Iscle tot passant per el costat de la casa de Colònies de Can Bosc. Deixem el desviament de Dones d’Aigua i comencem a seguir el GR 5 en forta pujada i calor cap a sota els contraforts del Montnegre, la pujada és fa molt feixuga i passa factura a mes d’un. Un cop passats per sota de Can Vives de la Cortada el camí ja planeja en direcció Cal  Paraire, aquí agafem el GR 83 en unes fortes pujades i baixades ens situem a Collsacreu. En aquest punt i com molts tenen tard, un d’ells jo mateix decidim prendre la carretera cap a Mataró i en cosa de 30 minuts ja som a casa. D’altres sense compromisos decideixen pujar cap a Pi de Buac i Mal Pas.
En resum una bona  i durilla sortida per la zona d’Arenys.
En sortit uns 58Km i han participat a la sortida: Jose, Teixi,Santi,El noi del Montseny, Txubi, Salme,Angelo Escaleri,Artur,Kiku,Regina.

el Trak el podeu baixar al Wikiloc:

Mataro-CollPorc-Arenys-PedreCastell-Collsacreu-Mataro

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada