Cursor

Crossbone Skull

dissabte, 1 de juny del 2013

La TransCorredor sortint de Mataró


Teníem que anar a fer esquí de muntanya a apurar les neus que encara queden però els pronòstics de l temps sobretot de vent ens fan desistir per l’ho que muntem una sortida de bici per les contrades. La intenció és anar a fer la TransCorredor des de Mataró això vol dir que la cosa picarà, potser per això al lloc de trobada en som ben pocs, J.J Padnon que ja esta rodat portant el nou projecta de Bikeridecostabrava  en Salme un altre que no ha parat en tot l’hivern i Angelo que aquest potser en fa companyia a la reraguarda.
La ruta l’agafem a la riera de Dosrius, seguint per el camí dels Enginyers  fins a Dosrius i d’aquí cap el Castell i l’Esmeralda, tot seguit anem cap a la fantàstica casa de Can Bosc totalment arreglada, a partir d’aquí anem sempre per la vesant del Vallès en constants puges i baixes per corriols fins retornar de nou a l’Esmeralda d’aqui uns bucles tot divertits que tallen la pista del Castell i potent baixada cap a la Font del Sot,a on comença la segona part de la ruta, aquí comença el calvari de pujada, notant les primeres calors, i tot seguit una baixada del tot explosiva i tècnica cap a la riera de Dosrius a on enllacem amb la sortida.
Gran ruta que per se la primera dels dissabtes m’ha deixat el cul ben baldat.
En total han estat 53Km i 1400 de desnivell i 5 hores a tot pedal. Properament penjaré la ruta.
I com he parlat del nou projecta de ruta que enllaça Mataró en varies etapes cap a la Costa Brava, aquí us passo la web per que i feu una ullada www.bikeridecostabrava.com, la idea és de dos emprenedors dels Sorreig que hi han posat moltes ganes (Kiku i J.J Padnon) perquè la cosa funcioni i que la gent la trobi una ruta del tot interessant i atractiva. Ànims i sort a tots dos!!


Elies ens dona la vendició

J.J Padnon atakant una tècnica

Font de Dosrius

Can Bosc

Uf!!! va dir ell 

els 3 genets

pont per creuar el rierol

JJ afilant

tunel

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4593565

3 comentaris: